Connect with us

Stiri Interne

Ce etnie are Dana Budeanu

Toată lumea a auzit de Dana Budeanu, însă despre trecutul sau viața ei privată nu se știu foarte multe lucruri. Asta deoarece sunt rare ocaziile în care aceasta vorbește despre ea, în general comentându-i pe alții. Una dintre necunoscute este: ce etnie are Dana Budeanu?

Publicat

pe

Ce etnie are Dana Budeanu

Dana Budeanu este una dintre cele mai urmărite vedete autohtone pe rețelele de socializare. Cel puțin din anul 2019 încoace, postările și filmulețele ei au devenit virale în mediul online.

Designerul are aproape 500 000 de urmăritori pe Instagram si aproximativ 130 000 pe contul oficial de Facebook. Și contul ei de YouTube are cam 265 000 de abonați și foarte multe vizualizări.

Ea este extrem de vocală atunci când vine vorba despre mediul social sau politic, dar rareori vorbește despre ea. Din acest motiv, se știu puține lucruri despre trecutul sau viața ei privată.

În urmă cu doi ani, comentând un atac antisemit al cărei victimă a fost actrița Maia Morgerstern, Dana Budeanu a dezvăluit ce etnie are.

Aceasta este de etnie evreiască, la fel ca Maia Morgenstern. Ea a postat atunci, pe Facebook, un mesaj de susținere pentru celebra actriță.

Vedeta a povestit că este evreică pe linie maternă, iar bunica sa a fost deportată pe când avea doar 12 ani.

„Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi. Dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat”, scria ea atunci pe rețelele de socializare.