Connect with us

Stiri Interne

Ce face acum Vero Căliman după ce a plecat din Gașca Zurli

La începutul acestei luni, Vero Căliman a anunțat că a părăsit proiectul Gașca Zurli, după mai bine de cincisprezece ani de colaborare. Iată la ce nou proiect lucrează, în prezent, cea cunoscută în toată România drept Fetița Zurli!

Publicat

pe

Ce face acum Vero Căliman după ce a plecat din Gașca Zurli

Vero Căliman se numără printre actorii care au părăsit Gașca Zurli la începutul lunii martie. Fetița Zurli colabora încă de la început, de mai bine de cincisprezece ani, cu proiectul fondat de Mirela Retegan. Atunci când și-a anunțat plecarea, Vero spunea că își dorește să exploreze noi orizonturi.

După o pauză de trei săptămâni, iată că Vero Căliman revine în atenția publicului. Aceasta s-a implicat într-un proiect ce își propune să apropie copiii din sate de teatru.

Zilele trecute, ea i-a vizitat pe copiii unei școli dintr-o comună din Călărași. Le-a vorbit acestora despre artă și despre fascinanta lume a teatrului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vero Caliman (@verocaliman)

„Am petrecut Ziua Mondială a Teatrului într-un mod cât se poate de potrivit. Am lansat un proiect la care am visat de când mă știu, cu scopul de a aduce copiii de la sat mai aproape de lumea teatrului. De poveștile din spectacole și, mai ales, mai aproape de ei înșiși”, a scris Vero pe rețelele de socializare.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *