Connect with us

Stiri Interne

Ce face Anca Serea după ce a plecat de la Prima TV

La finele lui 2020, Anca Serea își anunța revenirea în televiziune, ca prezentator tv, după o perioadă de pauză. A prezentat știrile sportive de la Prima TV, însă a hotărât acum să întrerupă această colaborare. Ce face Anca Serea după ce a plecat de la Prima TV?

Publicat

pe

Ce face Anca Serea după ce a plecat de la Prima TV

Anca Serea a revenit în 2021 pe micul ecran în calitate de prezentator tv. Asta după o lungă perioadă în care a fost prezentă pe tv, însă doar în calitate de invitat la diferite emisiuni. A acceptat totuși, în urmă cu 1 an, să revină la pupitrul știrilor sportive de la Prima TV. Iată însă că acum vedeta a luat hotărârea de a încheia această colaborare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

Advertisement

Urmează din nou o pauză de televiziune pentru Anca Serea? Se pare că nu! Într-un interviu pentru playtech.ro, Anca a dezvăluit că este deja în negocieri cu un alt post tv. Așadar, își pregătește deja revenirea „pe sticlă”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Sina Serea (@anca_sina_serea)

„La știrile sportive eu am renunțat, nu m-a dat nimeni afară. Mi s-a propus un proiect nou, dar acesta presupunea să fiu mult plecată de acasă, iar eu nu-mi pot permite, că avem copii. În prezent, nu mai lucrez la Prima TV”, a declarat Anca Serea.

Advertisement

S-ar părea că este foarte posibil ca în curând să o vedem pe Anca la Pro TV.

Cum arată noua casă în care se mută Anca Serea și Adi Sînă