Connect with us

Stiri Interne

Ce face Inna in fiecare zi cand nu iese in public

Viata ei s-a schimbat radical de cand a devenit faimoasa in toata lumea. Dincolo de concerte, participarea a emisiuni de radio sau TV, iata ce face Inna in fiecare zi cand nu iese in public.

Publicat

pe

inna

Inna a cunoscut succesul in industria muzicii in 2008 cu hitul “Hot”. De atunci viata ei s-a schimbat radical, in special ca a devenit faimoasa si peste hotare.

Artista calatoreste des in strainatate, are o echipa in spate careia ii asculta sfaturile, inregistreaza mult in studio, filmeaza, insa, dincolo de toate acestea incearca sa mentina un echilibru in tot ceea ce face. Se odihneste cat poate de mult, in special dupa concertele care au loc, de obicei, seara ori chiar noaptea, si tine legatura cu prietenii apropiati.

“Ziua in care nu am concert incepe foarte tarziu, pentru ca imi place sa dorm foarte mult si consider ca este foarte important sa ma odihnesc, mai ales ca majoritatea concertelor au loc la miezul noptii sau chiar mai tarziu. Fac muzica si ascult muzica, ma ocup personal de retelele mele de socializare, ma intalnesc cu prietenii si mai arunc un ochi sa vad ce au mai facut ceilalti colegi ai mei. Daca e vorba de o zi de concert in care trebuie sa calatoresc cu avionul, de cele mai multe ori ma trezesc la 6 dimineata. Ascult matinalele radio pana la aeroport si abia astept sa ajung sa imi beau cafeaua si sa dorm din nou in avion”, a declarat Inna pentru Libertatea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *