Connect with us

Stiri Interne

Ce face Lora în Bali de 4 luni de când nu mai poate reveni în țară

Lora se află deja de mai bine de 4 luni în Bali, iar posibilitatea revenirii în țară nu pare să se întrezărească în viitorul apropiat! Iată ce face artista de atâta vreme pe o insulă exotică!

Publicat

pe

Ce face Lora în Bali de 4 luni de când nu mai poate reveni în țară

În luna februarie, Lora a plecat în vacanță în Bali alături de iubitul ei, Ionuț Ghenu. Era, bineînțeles, o vacanță pe perioadă determinată. Iată însă că planurile de acasă chiar nu se potrivesc cu cele din târg în cazul celor doi.

Lora și Ionuț se află deja de 4 luni pe insula exotică și nu pot reveni în țară din cauza pandemiei de COVID-19. Toate zborurile s-au anulat pe fondul pandemiei, iar întoarcerea acasă pare acum un vis îndepărtat pentru Lora și Ghenu.

Lora a intrat, prin apel video, în direct în emisiunea „Vorbește Lumea” de la Pro TV. Artista a mărturisit că această experiență a trecut-o prin toate stările posibile și a schimbat-o ca om. Deși a avut momente de teamă și disperare, spune că acum se simte norocoasă că și-a petrecut izolarea într-un loc atât de frumos.

Advertisement

Lora și Ionuț Ghenu s-au mutat deja a opta oară de când se află în Bali. Speră ca aceasta să fie ultima oară când fac acest lucru și ca măcar luna viitoare să poată reveni acasă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Colors are like music. They speak all languages. 🌈🎉🎨 #amazing #bali #islandofgods

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

Advertisement

„Am un loc unde meditez, dar mă uit și la seriale. E o casă foarte mare, am închiriat-o pentru o lună. Îmi place din ce în ce mai mult aici, m-am obișnuit, ne-am adaptat. Am filmat videoclip, dar pentru că imaginile sunt foarte calitative e greu să-l montezi pe laptop, durează puțin mai mult. Dezvolt produsele noi pentru firma mea de skincare. Probabil că voi fi aici când voi lansa o parte dintre ele. Vorbim mai des cu familia care ne spune că e foarte bine că suntem aici, că în România lucrurile nu sunt foarte roz”, a declarat Lora.

Lora, izolata de 3 luni in Bali. “Suntem obositi psihic!”

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.