Connect with us

Uncategorized

Ce face Nicoleta Luciu zilnic la Miercurea Ciuc

Nicoleta Luciu a parasit Bucurestiul si s-a mutat alaturi de intrega familie la Miercurea Ciuc. Iata ce program zilnic are vedeta, departe de lumina reflectoarelor din showbiz.

Publicat

pe

nicoleta-luciu-miercurea-ciuc

Nicoleta Luciu a luat o decizie neasteptata in aceasta vara mutandu-se alaturi de copiii ei la Miercurea Ciuc, acolo unde locuieste sotul ei, Zsolt Csergo.

Bruneta si-a schimbat astfel si programul zilnic, avand in vedere ca sta departe de lumina reflectoarelor.

„Trezirea e la 06.30. Ii imbrac si-i hranesc pe copii, apoi, la 07.30, ii duc la gradinita, respectiv la scoala. Zsolt jr. invata la „Petofi Sandor”. De la ora 08.00 eu merg la bazin si stau cam doua ore. In fiecare zi fac gimnastica, inot, asa cum faceam si in Bucuresti. La ora 11.00 plec spre casa unde gatesc cu soacra mea, iar pe la orele 14.00 aduc copiii de la scoala.

nicoleta-luciu-miercurea-ciuc-2

Dupa ce mancam cu totii ma ocup de activitatile lor: inot, patinoar, fotbal. Imi convine pentru ca totul e foarte aproape aici. In cateva minute ajungi la destinatie. Oamenii sunt respectuosi, linistiti, e altceva.

Nu am invatat sa faca gulas (reteta de supa traditionala ungureasca, n.r.), dar m-am specializat in parizer de casa. Copiii sunt topiti dupa acest fel de mancare”, a povestit  Nicoleta, pentru Click!

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *