Connect with us

ADPM Beauty

Ce face Tania Budi de arată impecabil la 53 de ani! Secretul este acum dezvăluit

Tani Budi împlinește mâine 53 de ani, vârstă pe care majoritatea dintre noi consideră că nu o arată. Vedeta se poate lăuda cu o frumusețe naturală peste care timpul pare să nu-și lase amprenta. După cum a mărturisit în mai multe rânduri, nu este adepta operațiilor estetice invazive, ci apelează periodic la proceduri minim invazive, discrete, realizate de medicul ei estetician, Iancu Morad.

Publicat

pe

Ce face Tania Budi de arată impecabil la 53 de ani! Secretul este acum dezvăluit

Pegătirile pentru ziua ei de naștere au presupus și urmarea unui tratament de rejuvenare facială la care, de regulă, apelează de trei ori pe an. Este vorba despre o metodă special de mezoterapie, dezvoltată de medicul Iancu Morad, un tratament care ajută la întinerirea zonei faciale și a decolteului. Medicul estetician de la Luxury Aesthetics folosește substanțe active ce stimulează producția de colagen și elastină, precum și antioxidanți ce combat radicalii liberi.

„Tania este o femeie extrem de frumoasă care nu are nevoie de intervenții estetice majore. Sunt mândru că este pacienta mea deja de atâția ani. Alegem întotdeauna tratamente rapide și simple, proceduri cu ajutorul cărora frumusețea ei naturală este menținută în timp și pusă în valoare. Acum, în pragul împlinirii vârstei de 53 de ani, am ales să împrospătăm tenul și să-i redăm fermitatea printr-o ședință specială de mezoterapie. Tratamentul se aplică prin microinjecții cu substanțe active ce stimulează producția de colagen și elastină, precum și antioxidanți ce combat radicalii liberi. Tratamentul este nedureros și nu presupune timp de recuperare. Rezultatul este întotdeauna unul spectaculos, dar totodată natural, așa cum își dorește Tania”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Mezoterapia și PRP se numără printre secretele de frumusețe ale Taniei Budi, care apelează cu încredere de foarte mulți ani la medicul chirurg estetician Iancu Morad. Vedeta face mezoterapie de 3 ori pe an.

Ce face Tania Budi de are un ten impecabil dupa o vară de stat la soare

Cât despre PRP, tratament cunoscut și sub numele de Terapia Vampir, Tania apelează la el cam de 2 ori pe an. Este o tehnică proprie de tip PRP pentru rejuvenarea facială care folosește celule proprii. Se recoltează sânge, se centrifughează și se îmbogățește cu un cocktail de substanțe hrănitoare ce se injectează apoi la nivelul feței sau al gâtului. Substanța este perfect tolerată de organism și regenerează pielea din profunzime, având ca rezultat un aspect vizibil întinerit și proaspăt.

„Merg la medicul meu estetician, Iancu Morad, de câteva ori pe an. Mai exact, de câte ori simt nevoia unui refresh. Am făcut-o și acum, înaintea zilei mele de naștere. Vreau să întâmpin vârsta de 53 de ani cu un ten luminos, ferm și intens hidratat. Mezoterapia se numără, alături de PRP, printre tratamentele mele favorite atunci când vine vorba despre rejuvenare facială. Sunt proceduri simple, rapide, care nu dor. Și mă ajută să îmi păstrez în timp prospețimea tenului”, declară Tania Budi.

Procedurile sunt realizate de Dr. Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Vodă 75).