Connect with us

Stiri Interne

Ce face Teo Trandafir ca să nu se mai îngrașe

Au fost mulți ani în care Teo Trandafir a avut multe kilograme în plus, fapt care a ajuns într-un final să îi cauzeze și probleme de sănătate. Deja de mai multă vreme, vedeta reușește să se mențină la o greutate optimă, rezultat al operației de micșorare a stomacului. Iată ce face aceasta pentru a nu se îngrășa din nou!

Publicat

pe

Ce face Teo Trandafir ca să nu se mai îngrașe

Cu toții ne amintim de anii în care Teo Trandafir afișa destul de multe kilograme în plus. Deși nu a fost niciodată complexată din acest punct de vedere, greutatea în exces i-a adus în urmă cu mai multă vreme o serie de probleme de sănatate care i-au pus chiar viața în pericol.

După o perioadă critică din punct de vedere al sănătății, pe care din fericire a reușit să o depășească, medicii i-au recomandat acesteia să slăbească. Atunci, vedeta a apelat la o operație de micșorare a stomacului și a scăpat astfel de surplusul de kilograme.

De ani buni, Teo a reușit să se mențină la o greutate normală. Asta bineînțeles și grație dietei pe care a ținut-o după operație. Chiar și acum, vedeta Kanal D nu se abate de la anumite reguli atunci când vine vorba despre alimentație.

Care sunt secretele ei? Ei bine, Teo a dezvăluit că are foarte mare grijă la cantitățile din farfurie.

„Iau o farfuriuță de cafea și îmi imaginez că este un platou, iar în loc de lingură folosesc o linguriță. Nu mai mănânc după ora 17.00, este un fel de fasting pe care îl practic fără să vreau. Mănânc împreună cu colegii mei și apoi mănânc a doua zi tot împreună cu ei”, a declarat vedeta pentru viva.ro.

În trecut, ea a mai dezvăluit și că obișnuiește să își înceapă fiecare zi consumând o cantitate impresionantă de apă.