Connect with us

Evenimente

Ce festivaluri se organizează la mare de 1 mai

Azi se dă startul weekend-ului prelungit de 1 mai, iar foarte mulți oameni au ales să își petreacă aceste zile libere în stațiunile de pe litoral. Iată unde se vor distra! Ce festivaluri se organizează la mare de 1 mai?

Publicat

pe

Ce festivaluri se organizează la mare de 1 mai

Weekend-ul de 1 mai este cel în care se deschide sezonul pe litoral. Foarte mulți români aleg să își petreacă zilele libere la malul mării. Cu atât mai mult cu cât, în multe dintre stațiuni, se organizează petreceri și festivaluri. Variantele de distracție sunt multe, iar oamenii nerăbdători să trăiască la intensitate maximă acest sfârșit de săptămână.

Cele mai mari festivaluri organizate la mare de 1 mai sunt „Sunwaves” (Mamaia) și „Beach, Please!” (Costinești).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SUNWAVES Festival (@sunwavesfest)

Advertisement

„Sunwaves” se organizează între 27 aprilie – 3 mai pe plajele H20 și Blue Beach din Mamaia. Vor fi patru scene pe care vor mixa unii dintre cei mai apreciați DJ și vor urca artiști de top. Printre aceștia se numără Marco Carola, Ricardo Villalobos, Loco Dice sau Jamie Jones. Prețurile biletelor pornesc de la 100 de lei și ajung până la 250 de lei pentru o zi de festival.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Beach, Please! Festival (@beachplease)

Beach, Please!, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică, revine în această primăvară. Peste 150.000 de tineri sunt așteptați la Costinești, în perioada 27-30 aprilie 2023, să petreacă la a doua ediție Beach, Please! Peste 150 de artiști din industria muzicală de toate genurile din România, dar și nume mari pe plan internațional vor performa pe cele trei scene.

Advertisement

Printre cei mai așteptați artiști ce vor urca pe main stage-ul Beach, Please! se numără: DABABY, CENTRAL CEE, NLE CHOPPA, B.U.G Mafia, AFROJACK, SFERA EBBASTA NERVO, VINAI, LUCAS & STEVE, JENGI, JOHN NEWMAN, Ian, Delia, Deliric, Inna, NANE, Puya, Spike, Irina Rimes, Rava, Yny Sebi și mulți alții.

Între 29 aprilie și 1 mai, plaja Reyna din Constanța găzduiește „Grill Fest – Hello, May!”. Se anunță un weekend incendiar cu BBQ Shows și concerte ale celor mai iubiți artiști ai momentului.

Advertisement