Connect with us

Stiri Interne

Ce incaltaminte cool afiseaza Delia pe Instagram! FOTO

Va invitam sa vedeti astazi cateva dintre cele mai cool perechi de pantofi, cizme si sandale din colectia Deliei! Artista pare cu adevarat pasionata de incaltaminte si se lauda mereu, pe Instagram, cu noile ei achizitii!

Publicat

pe

delia-incaltaminte-cool

Delia afiseaza intotdeauna tinute dintre cele mai cool si mai nonconformiste, iar incaltamintea nu face exceptie. Artista are intotdeauna grija sa isi completeze colectia de pantofi, cizme si sandale cu modele cat mai inedite. Odata achizitionati, Delia ii pozeaza si se lauda cu ei pe contul ei oficial de Instagram! Iata in continuare ce incaltaminte cool poarta vedeta!

delia-incaltaminte-cool1 delia-incaltaminte-cool2 delia-incaltaminte-cool3 delia-incaltaminte-cool4 delia-incaltaminte-cool5 delia-incaltaminte-cool6 delia-incaltaminte-cool7 delia-incaltaminte-cool8 delia-incaltaminte-cool9 delia-incaltaminte-cool10 delia-incaltaminte-cool11 delia-incaltaminte-cool12 delia-incaltaminte-cool13 delia-incaltaminte-cool14 delia-incaltaminte-cool15 delia-incaltaminte-cool16 delia-incaltaminte-cool17 delia-incaltaminte-cool18 delia-incaltaminte-cool19