Connect with us

Style Radar

Ce inseamna mai exact ca Versace va fi cumparat de Michael Kors

Casa de moda Versace nu va disparea! Iata ce inseamna practic informatia ca imperiul Donatellei Versace va fi cumparat de Michael Kors cu 2 miliarde de dolari.

Publicat

pe

Ce inseamna mai exact ca Versace va fi cumparat de Michael Kors

Zilele trecute a aparut zvonul ca renumita casa de moda Versace ar urma sa fie achizitionata de Michael Kors cu 2 miliarde de dolari. Acum confirmata informatia, multi s-au gandit deja ca tranzactia ar insemna sfarsitul casi detinuta in prezent de Donatella Versace, in ciuda renumelui si al succesului de care inca se bucura in prezent.

Advertisement

Michael Kors a confirmat zvonurile aparute, spunand ca, odata cu achizitia de 2,12 miliarde de dolari, compania lui se va redenumi Capri Holdings.

Familia Versace va deveni actionar al Capri Holdings Limited, iar Donatella va ramane Creative Director al casei de moda.

Capri Holdings va deveni astfel unul din cele mai puternice imperii ale industriei fashion, intrucat va include 3 branduri celebre: Michael Kors Collection, Jimmy Choo si Versace.

Anul viitor se poarta Versace! Iata cele mai cool outfit-uri pentru femei!

Asta inseamna ca fiecare brand in sine va continua sa existe, doar ca va avea parte de o sustinere financiara mai puternica.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *