Connect with us

ADPM Beauty

Ce înseamnă să înaintezi în vârstă cu grație? Vedetele s-au confesat în cadrul discuției initiață de clinicile Silhouette.

Publicat

pe

Ce înseamnă să înaintezi în vârstă cu grație? Vedetele s-au confesat în cadrul discuției initiață de clinicile Silhouette.

Valentina Pelinel, Amalia Enache, Dana Săvuică, Dana Războiu, antrenoarea de sport Luminița Nicolescu, Noemi Meilman, Claudia Penda, fondatoarea unui cunoscut grup de socializare dedicat femeilor, și actrița Alina Profir și-au expus propria viziune asupra a ce presupune să fii grațioasă odată cu trecerea anilor și au dezvăluit povești de viață impresionante.

Subiectul discuției pornește de la filosofia clinicilor Silhouette, aceea de a utiliza soluții de înfrumusețare ProAging, total neinvazive, care nu alterează trăsăturile naturale. Acesta a fost și unul din aspectele atinse în cadrul discuției, vedetele susținând că a înainta în vârstă în mod grațios înseamnă și a avea grijă ca metodele de înfrumusețare folosite să fie blânde, dar eficiente, pentru a nu altera naturalețea.

„Cred că în societatea din România principala problemă înaintării în vârstă este excluderea socială, faptul că oamenii devin tot mai puțin conectați cu ceilalți, tot mai singuri și, de aceea, noi am crescut în România cu o teamă de îmbătrânire. Eu am trăit o vreme, după ce am născut, în America de Sud și am văzut oameni și la 80-90 de ani care ieșeau la 10 seara la dans, la tango, și la masă. Așa eu am prins curaj și am spus că, de fapt, eu așa vreau să îmbătrânesc dincolo de felul în care o să arate chipul meu la un moment dat. Prințesa Marina Strudza a fost și este un model pentru mine de frumusețe. Deși avea 60 de ani când am cunoscut-o era unul din cei mai tineri oameni din jurul meu. Este normal să ne dorim să încetinim semnele înaintării în vârstă și există multe soluții în acest sens. Deși tinerețea are acea prospețime care nu poate fi compensată indiferent de ce proceduri urmezi apoi, odată cu înaintarea în vârstă intervine acea siguranță de sine pe care nu am avut-o la 20 de ani și care ne oferă un nou tip de frumusețe”, declară Amalia Enache.

„Cel mai important este să îți accepți vârsta, să nu te ancorezi în trecut și să te bucuri de prezent. Fiecare vârstă vine cu ceva frumos. La 20 de ani poate aveam acea prospețime a tenului, însă experiența acumulată de-a lungul anilor îți dă acum strălucirea și împlinirea care se văd pe chipul tău, dacă trăiești frumos, ești fericit și împlinit”, a declarat Valentina Pelinel.

Advertisement

„Este important să nu faci din trecerea anilor o tragedie. E bine să păstrezi copilul din tine la orice vârstă. Poate mulți se gândesc că la vârsta mea trebuie să fiu o bunică cu ochelari care croșetează. Eu mă bucur de fiecare zi din viața mea, fac sport, ascult muzică, mă înconjor de oameni pozitivi, iar fiecare rid este o poveste din viața mea și îl port cu mândrie. Am admirat-o dintotdeauna pe Jane Jonda pentru frumusețea, verticalitatea ei și speranța pe care a dat-o femeilor care trec de 40 de ani”, a declarat Luminița Nicolescu.

„Cel mai important pentru mine este să devin mai înțeleaptă pe măsură ce înaintez în vârstă și să nu caut validare în exterior. Cred că oamenii îmbătrânesc și cu fețele pe care le merită. Ne transformăm și în funcție de emoțiile pe care le trăim zilnic pe parcursul anilor, de aceea să încercăm să fim optimiști, veseli, să ne îngrijim corespunzător și să ne bucurăm de viață”, a adăugat Dana Războiu.

„La 50 de ani am învățat, în sfârșit să spun NU când nu îmi place ceva. Experiența de viață te ajută să știi la un moment dat ce este bine să alegi, ce înseamnă calitatea. Odată cu înaintarea în vârstă am evoluat și din punctul de vedere al tratamentelor pe care le-am urmat. Un stil de viață grațios trebuie să aibă la bază eticheta ce ține de atitudine, educație, bune maniere. Când ai acest fundament la baza vieții tale, poți spune că ești un om de valoare”, declară Dana Săvuică.

„Să înaintez în vârstă elegant înseamnă să rămân eu însămi, să fiu optimistă, să am încredere în mine, să am grijă de mine și să mă simt bine în pielea mea. Sunt adepta îngrijirii ProAging, dar deja folosesc și produse antiaging. Atât timp cât mă recunosc în oglindă, totul este în regulă”, a spus Noemi Meilman.

„Înseamnă să ai încrede în tine, să îți placă de tine, oricare ar fi momentele, grele sau ușoare, și constanța de a te îngriji. Îmi amintesc că am fost pe set în Paris cu Monica Bellucci, și, când a apărut, am realizat cu toții că nu era diferență între ceea ce vedeam pe sticlă și ceea ce vedeam în realitate. Asta înseamna grație, asumare, frumusețe autentică”, a declarat Alina Profir.

Advertisement

„Să ajungi la acea înțelepciune de a te bucura de anii pe care îi ai, să râzi, să fii mulțumit de tine, să știi cine esti. A fi gratios înseamna să fii sincer. A fi grațios în comportant este să îți asumi ce spui, să te adresezi celor din jur cu bunătate, să fii sincer cu tine și cu cei din jur. Sunt adepta îngrijirii ProAging. E important să ai grijă de tine din timp, să previi, să apelezi la tratamentele neinvazve potrivite”, a adăugat Claudia Penda.

Soluții personalizate, neinvazive

Diana Baicu, specialist în industria de frumusețe și gazda discuției explică inițiativa și filosofia Silhouette: „A înainta în vârstă în mod grațios înseamnă să avem grijă de noi atât la interior, cât și la exterior. Ne cultivăm mintea, ne prețuim sufletul și ne îngrijim, în același timp, corpul. Silhouette sprijină, de aproape 20 de ani, atât doamnele, cât și domnii, pentru a ajunge în cea mai bună variantă estetică a lor, exclusiv cu ajutorul tratamentelor neinvazive, care respectă trăsăturile naturale ale fiecăruia, punându-le, în același timp, în valoare: tratamente medicale de prevenire ori de atenuare a ridurilor, pentru fermitatea tenului, lifting nechirurgical, tratarea semnelor lăsate de acnee, ori proceduri care elimină stratul de grăsime corporală nedorit și remodelează armonios silueta. Totul făcut cu mare grijă, gradual, conform nevoilor și situației fiecărei persoane în parte și fără a necesita perioade de recuperare, respectând astfel stilul de viață al pacientului”, declară Diana Baicu.

Suport nutrițional și psihologic

În acest sens, la Silhouette există două pachete de tratamente, intitulate Growing Older Gracefully, special concepute pentru a sprijini înaintarea în vârstă în mod grațios. Acestea includ cele mai eficiente tratamente ProAging, îmbinate cu suport nutrițional al medicului nutriționist de la Silhouette, precum și suport al psihologului de la Silhouette. Intervenția celor doi specialiști perfecționează procesul de îngrijire a tenului și de remodelare corporală, ajungându-se la rezultatul dorit în doar două sau trei luni.

Medicul nutrițonist concepe programul gândit pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale, un plan alimentar personalizat bazat pe datele de laborator și pe istoricul medical ale pacientului, astfel încât să se ajungă la o stare de echilibru consumând acele alimente care oferă toți nutrienții de care este nevoie.

În acest mod, se va ajunge la un echilibru la nivel profund, hormonal și al microbiologiei florei intestinale, cu efecte pozitive în controlarea poftei de dulce și reducerii dependenței de zahăr, pentru a evita efectul de îngrășare ulterioară.

Advertisement

Psihologul va completa prin suportul necesar pentru ca pacientul să iasă din zona de confort și să atingă obiectivelor propuse presupun, de fiecare dată, motivație și putere de a depășit orice obstacol. Drumul către silueta mult-dorită și renunțarea la obiceiurile nesănătoase este deseori anevoios și avem nevoie de încurajarea și suportul profesional al unui specialist pentru a seta atitudinea de învingător.

Eficiență dovedită

„La Silhouette, secretul rezultatelor îl reprezintă tratamentele personalizate, în funcție de tipologia și nevoile fiecărui pacient. Astfel s-a procedat și cu doamnelor care au devenit, în ultimii ani, ambasadoare ale mișcării naționale #NuExistăNuSePoate. Acestea au avut parte de transformări uimitoare în urma celor 2 sau 3 luni de tratamente realizate la Silhouette, rezultate care dovedesc, încă o data, eficiența abordării specialiștilor noștri”, adaugă Diana Baicu.

Cele două pachete de tratamente, primul de reîntinerire facială neinvazivă, iar al doilea de remodelare corporală, au fost proiectate pentru a fi urmate timp de două, respectiv trei luni.

Advertisement

Mai multe informații despre tratamentele include pot fi aflate accesând https://silhouette.ro/growing-old-gracefully/.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *