Connect with us

Stiri Interne

Ce înțelegere are Ilinca Vandici cu fostul soț după divorț

Deși au divorțat în vara anului trecut și nu mai formează oficial o familie, Ilinca Vandici și fostul ei soț, Andrei Neacșu, țin încă legătura. Cei doi au păstrat o relație civilizată după despărțire, de dragul fiului pe care îl au împreună.

Publicat

pe

Ce înțelegere are Ilinca Vandici cu fostul soț după divorț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu s-au separat în primăvara anului trecut, după șapte ani de relație și șase de căsnicie. Apoi, în vară, cei doi au divorțat la notar.

Totul s-a petrecut într-un mod cât se poate de discret. Se pare că Ilinca și fostul soț au păstrat o relație civilizată după despărțire de dragul copilului pe care îl au împreună. Recent, într-un interviu acordat revistei VIVA!, vedeta a vorbit despre înțelegerea dintre ea și Andrei Neacșu.

„Andrei e prezent în viața copilului, bunicii paterni și mama mea, de asemenea. Noi rămânem părinții lui Zian și vom fi întotdeauna alături de el. Ne veți mai vedea împreună în postura de părinți. Cred că așa e normal și înțelept, nu mi se pare nimic ieșit din comun. Deciziile în ceea ce îl privesc pe Zian sunt discutate, analizate și luate de comun acord”, a declarat vedeta.

Chiar și anul trecut, la ziua micuțului Zian, Ilinca și Andrei au participat împreună, deși deja nu mai formau un cuplu. Semn că între ei nu au rămas resentimente, iar orice problemă dispare atunci când vine vorba despre fericirea copilului.

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu formau un cuplu din anul 2016. La doar câteva luni după ce s-au cunoscut, Ilinca și Andrei s-au căsătorit. Fiul lor a venit pe lume doar un an mai târziu. Anul trecut, decizia despărțirii a fost luată de comun acord.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *