Connect with us

Stiri Interne

Ce iubite au fotbaliștii care au calificat România la Euro 2024

Marți seară, România a învins Elveția și s-a calificat la Campionatul European din Germania, de pe primul loc al grupei I. Atmosfera a fost una extraordinară aseară pe Arena Națională, unde s-a disputat meciul. Iată ce iubite au fotbaliștii care ne-au calificat la Euro 2024.

Publicat

pe

Ce iubite au fotbaliștii care au calificat România la Euro 2024

Fotbaliștii sunt bărbați extrem de râvniți. Multe domnișoare visează să ajungă la brațul unui sportiv de top. Mai ales dacă vorbim despre componenții Echipei Naționale. Aceeași echipă care, ieri, a învins Elveția și s-a calificat la Euro 2024. Nu oricum, ci de pe primul loc al grupei I.

Cu toate astea, majoritatea fotbaliștilor sunt familiști convinși. Ei au fie relații de lungă durată, fie familii fericite. Iată în continuare cine sunt partenerele unora dintre cei mai titrați fotbaliști români ai momentului!

Ianis Hagi

Ianis Hagi are 24 de ani și este considerat drept unul dintre cei mai talentați jucători de fotbal din țara noastră. Tânărul se pregătește de însurătoare. Fiul lui Gică Hagi s-a logodit luna trecută cu Elena Tănase. Petrecerea de logodna a avut loc la Constanța și s-a desfășurat pe ritmuri machedonești.

Cererea în căsătorie a avut loc în vacanța de vară, la Paris. Mai exact, în fața Turnului Eiffel. Ianis i-a dăruit atunci inelul iubitei sale, iar acum cei doi au sărbătorit alături de familie și prieteni. Bijuteria ar valora undeva la 50000 de euro.

Denis Drăguș

La 24 de ani, Denis Drăguș trăiește deja de șase ani o frumoasă poveste de dragoste cu Vanessa. Cei doi au împreună două fete: Gloria (2 ani) și Derya-Sarah (1 lună).

Răzvan Marin

Răzvan s-a căsătorit anul trecut cu Crina, de profesie medic. Cei doi se iubesc de mai mulți ani și au împreună o fetiță. Micuța are 2 ani și poartă numele Natalie Luna.

Florinel Coman

Fotbalistul se iubește de peste șapte ani cu Ioana Timofeciuc. Ei au împreună o fiică, Kasia, botezată chiar de Denis Drăguș și Vanessa.

Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu, căpitanul Naționalei, are o soție pe nume Andreea. Cei doi sunt împreună de peste unsprezece ani, de pe vremea când ambii erau extrem de tineri. El își amintește că a fost dragoste la prima vedere. În prezent, Nicolae și Andreea au o căsnicie fericită și două fetițe minunate.