Connect with us

ADPM Beauty

Ce lifting fără operație a făcut Patrizia Paglieri la nivelul gâtului

Patrizia Paglieri, renumită pentru rolul de juriu Masterchef în edițiile din anii trecuți ale show-ului de la Pro TV, dar și pentru look-ul său memorabil, a apelat la o procedură estetică modernă pentru a trata pielea din zona gâtului, afectată de soare și de procesul înaintării în vârstă.

Publicat

pe

Ce lifting fără operație a făcut Patrizia Paglieri la nivelul gâtului

Vedeta a vrut să obțină o întinerire vizibilă a pielii, cu efect de lifting, dar fără a apela la operație, astfel că a apelat la specialiștii centrelor Silhouette și a urmat un tratament de radiofrecvență de ultimă generație, denumit Vivace.

Întrucât semnele înaintării în vârstă se văd în special la nivelul pielii gâtului, al decolteului și al mâinilor, Patrizia a luat decizia să trateze această problemă estetică și să prevină apariția altora. A urmat Vivace, tratamentul de microneedling și radiofrecvență dublu fracționată, de la centrele Silhouette din București, postând pe pagina ei de socializare și înregistrări video din timpul procedurii.

Tratamentul, care stimulează producția naturală de colagen, durează o oră, nu necesită anestezie și nu implică nici perioadă de recuperare. Rezultatele constau în redarea fermității pielii și estomparea ridurilor, ori, după caz, și tratarea acneei și a cicatricilor postacneice. Calitatea pielii este vizibil îmbunătățită încă de la prima procedura.

O astfel de procedură, la nivelul feței și al gâtului, costă 1880 lei. Iar, în luna octombrie, la Silhouette este activă o promoție specială. Pentru o șediță Vivace pentru față, gât și decolteu, se oferă cadou un tratament de lifting ULTRAFORMER. Tratament pe bază de ultrasunete macro și microfocalizate, pentru față sau corp.

In ce conditii de maxima siguranta se redeschid centrele Silhouette din Bucuresti