Connect with us

Stiri Interne

Ce mănâncă Chef Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 50 de kilograme

Cătălin Scărlătescu a reușit în ultimele luni să slăbească 50 de kilograme. Celebrul Chef a scăpat de kilogramele în plus atât prin prisma participării la America Express, cât și grație unui regim sănătos. Iată ce mănâncă el, dar și care sunt lucrurile pe care le-a eliminat din alimentație.

Publicat

pe

Ce mănâncă Chef Cătălin Scărlătescu după ce a slăbit 50 de kilograme

Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cuțite a reușit să slăbească în ultima vreme nu mai puțin de 50 de kilograme. Transformarea lui Chef Scărlătescu a început odată cu participarea la America Express. Efortul depus în timpul probelor, dar și lipsa hranei în marea majoritate a timpului și-au pus amprenta asupra siluetei lui. Ulterior, din motive de sănătate, acesta și-a dorit să continue să slăbească. În acest sens, a făcut o serie de schimbări în regimul său alimentar.

„Am zis că vreau să fac o schimbare. Cred că erau și toate date peste cap la analize. Nu mai dormeam bine și am zis, gata, trebuie să slăbesc. Nu mai mănânc carne deloc, nu mai beau alcool. E simplu. Nu am mâncat pâine, carne, dulciuri și nu am băut alcool”, a declarat Chef Scărlătescu la Antena Stars, conform Click.ro.

În schimb, juratul Chefi la Cuțite și-a îmbogățit dieta cu alimente proaspete sănătoase și sățioase, dar sărace în calorii.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însa nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot pregăti pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie (fără ulei) și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a completat el.