Connect with us

ADPM Health

Ce mananca Raluca Badulescu pentru a se mentine slaba

Raluca Badulescu a reusit sa slabeasca aproape 70 de kilograme si a ajuns acum sa afiseze masuri perfecte, demne de un model ce urca pe podium. Iata ce mananca vedeta pentru a-si mentine greutatea!

Publicat

pe

raluca-badulescu-slaba

Raluca Badulescu a reusit sa slabeasca aproximativ 70 de kilograme, dupa ce, in urma cu mai bine de un an, s-a supus unei operatii de micsorare a stomacului. Iar acum, dupa o viata in care s-a luptat cu kilogramele in plus, a ajuns sa afiseze masuri perfecte, demne de un model ce urca pe podium.

raluca-badulescu-slaba1

Iar daca sunteti de parere ca tine o dieta drastica pentru a nu se ingrasa la loc, iata ca lucrurile nu stau deloc asa! Ba din contra! Invitata intr-o emisiune a postului Antena Stars, Raluca Badulescu a dezvaluit ca a ramas o gurmanda si ca isi permite sa consume orice ii pofteste inima, insa in cantitati mici.

raluca-badulescu-slab2

Vedeta a dezvaluit ca nu a renuntat nici macar la bauturile carbogazoase, ca adora dulciurile si preparatele „interzise”, precum shaorma ori hamburger. Raluca Badulescu spune ca singurul ei secret il reprezinta cantitatea redusa in care consuma toate aceste bunatati.