Stiri Interne
Ce meniu a avut Laura Cosoi la nunta
Laura Cosoi a organizat prima petrecere de nunta la conacul Polizu, de langa Iasi, iar invitatii s-au delectat cu preparate delicioase realizate „ca la MasterChef”, dupa cum spune chiar vedeta. Iata ce a „pus pe masa”.
Laura Cosoi s-a casatorit in weekend cu Cosmin Curticapean. Dupa ceremonia religioasa ce a avut loc in Catedrala Catolica din Iasi, cei doi miri au organizat petrecerea la conacul Polizu, din satul Maxut, situat la 80 de kilometri de Iasi.
Invitatii s-au delectat cu un meniu aparte, realizat, dupa cum spune mireasa, „ca la MasterChef”, printre care friptura de porc cu piure de morcovi, leurda si sos de cafea, sarmale in mai multe tipuri de foi, cu mamaliga, peste halibut, iar tortul a fost alb, din aluat de ceai verde, dupa cum a marturisit Laura pentru Click.
Petrecerea de langa Iasi, zona in care s-a nascut Laura, va fi urmata de o alta la targu Mures, orasul natal al mirelui.