Stiri Interne
Ce meniu va avea Andreea Antonescu la botezul fiicei
Andreea Antonescu se pregătește intens pentru botezul fiicei sale, micuța Venice Victoria, care a venit pe lume în urmă cu aproxtimativ șase luni. Iată unde va avea loc petrecerea de botez și cu ce meniu se vor delecta invitații.
Ce meniu va avea Andreea Antonescu la botezul fiicei
Andreea Antonescu se află în pregătiri pentru botezul fetiței sale, micuța Venice Victoria. Petrecerea se apropie cu pași repezi și va avea loc chiar weekend-ul viitor. De la eveniment nu va lipsi nici surioara mai mare a Victoriei, Sienna. Aceasta va veni în România, din Statele Unite, special pentru a lua parte la acest moment special.
„Mi-am dorit foarte mult ca Sienna să fie prezentă pentru că așa este normal. Și ea și-a dorit extrem de tare să fie prezentă la botezul surioarei ei. Aabia așteaptă, este foarte încântată! Botezul am ales să îl facem pe data de 24 iunie, iar ca locație am optat pentru Jubile Forest. Un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna o va boteza și pe Venice Victoria”, a declarat fericita mămică.
Recent, vedeta a și degustat meniul pentru petrecerea de botez. Artista a optat pentru un mix de meniu tradițional cu sofisticat. În ceea ce privește tortul, după ce a gustat din 12 sortimente diferite, Andreea a ales varianta Pistacchio Flavour, cu aromă de fistic.
Iată cum arată meniul cu care se vor delecta invitații la botezul fetiței Andreei Antonescu!
STARTER
• Macarons cu brânză de capră și nuci.
• Mouse de brânză cu salsa de trufe și prosciutto.
• Creme Royale cu dulceață de ananas și fructe proaspete.
• Piure de mazăre cu chorizo crocant și microplante
• Tartar de somon cu icre tobiko și susan.
• Cheesecake risotto și jeleu de rodie.
• Mouse din pește afumat cu creveți și ou de prepeliță.
• Roast beef cu sos aiolo cu capere.
PEȘTE
• File de somon servit cu gyoza cu legume în sos asiatic ușor picant și salată de urechi de lemn și castraveți
FEL PRINCIPAL TRADIȚIONAL
• Sarmale în foi de viță servite cu bacon crocant, mămăligă și ardei iute.
FEL PRINCIPAL
• Mușchi de vită la grătar, porc și pui sous vide cu piure de trufe