Connect with us

Stiri externe

Ce mesaje au transmis vedetele după moartea lui Matthew Perry

Matthew Perry, cunoscut în special pentru rolul său ca Chandler Bing din serialul Friends, a murit sâmbătă, la vârsta de 54 de ani. Celebrul actor s-a înecat în cada de tip jacuzzi din locuința sa din Los Angeles. Iată ce mesaje au transmis vedetele după tragica trecere în neființă a starului.

Publicat

pe

Ce mesaje au transmis vedetele după moartea lui Matthew Perry

Colegii din distribuția serialului Friends au onorat memoria regretatului Matthew Perry. Actorul s-a stins sâmbătă din viață la doar 54 de ani. Interpretul personajului Chandler Bing din îndrăgitul sitcom a fost găsit inconștient în locuința sa din Los Angeles.

Cauza oficială a morții nu a fost încă făcută publică. Informațiile preliminare arată însă că acesta s-a înecat în jacuzziul din propria sa casă.

Casa de producție Warner Bros. a emis următoarea declarație: „Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten, Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte importană a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit de întreaga lume, iar moștenirea sa va rămâne în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare. Trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”.

Iată în continuare ce mesaje au transmis foștii săi colegi din serialul Friends.

Maggie Wheeler

Advertisement

„Ce pierdere! Lumea îi va duce dorul lui Matthew Perry. Bucuria pe care ai adus-o atâtor oameni în viața ta prea scurtă va continua să trăiască. Mă simt atât de binecuvântată pentru fiecare moment creativ pe care l-am împărtășit”, a scris ea.

Morgan Fairchild

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de morgan fairchild (@morganfairchild1)

„Am inima frântă de moartea prematură a „fiului meu”, Matthew Perry. Pierderea unui tânăr actor atât de strălucit reprezintă un șoc. Le transmit dragostea mea și condoleanțe prietenilor și familiei lui. În special tatălui său, John Bennett Perry, cu care am lucrat la Flamingo Road și Falcon Crest”, este mesajul actriței.

Gwyneth Paltrow

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

„L-am cunoscut în 1993, la Festivalul de Teatru Williamstown din Massachusetts. Am fost amândoi acolo aproape toată vara, lucrând la piese de teatru. Era atât de amuzant, de dulce și atât de distractiv! A fost o vară magică. Am rămas prieteni o vreme, dar am fost mereu fericită să îl revăd. Sunt extrem de tristă astăzi, așa cum suntem mulți dintre noi. Sper că Matthew este în sfârșit împăcat”, a scris actrița pe Instagram.

Shannen Doherty

Advertisement

„Prietenia noastră a durat mult timp. O viață întreagă! Știu că mulți sunt îndurerați, mai ales mica noastră gașcă. Tuturor ne va fi dor de el. Da. Aș putea să fiu mai poetică sau să spun lucrurile mai bine, dar în acest moment predomină șocul și tristețea”, e mesajul transmis public de ea.

Fran Drescher

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Fran Drescher (@officialfrandrescher)

Advertisement

„E atât de trist că în ajunul celei mai strălucitoare luni am pierdut una dintre cele mai strălucitoare stele. Un comediant genial, dar un clovn trist. Nu l-am cunoscut, dar ca Chandler va fi întotdeauna un „prieten”. Talentul tău va continua să ne facă să râdem… sănătatea este bogăție”, a transmis actrița.

Și creatorii serialului Friends i-au adus un omagiu emoționant lui Matthew Perry. Marta Kauffman, David Crane și regizorul Kevin Bright au emis o declarație comună.

Ei și-au amintit de Perry pentru „inteligența lui sclipitoare” și pentru că a fost mereu „cea mai amuzantă persoană”.

„Tot ce putem spune este că ne simțim binecuvântați că l-am avut parte din viața noastră. Vom prețui mereu bucuria, lumina, inteligența sa sclipitoare de care a dat dovadă ​​nu doar în munca sa, ci și în viață”, au declarat ei.

Fanii actorului au lăsat buchete de flori și mesaje în fața „apartamentului” emblematic Friends din New York, dar și în fața casei sale din Los Angeles.

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *