Connect with us

Stiri Interne

Ce meserie au părinții iubitului Andreei Bălan

Victor Cornea este cunoscut drept unul dintre cei mai de succes tenismeni din țara noastră, dar și ca iubitul Andreei Bălan. Puțini sunt însă cei care știu detalii despre viața lui privată. Un aspect mai puțin cunoscut este legat de meseria părinților săi. Iată cu ce se ocupă aceștia!

Publicat

pe

Ce meserie au părinții iubitului Andreei Bălan

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată de când în viața ei a apărut Victor Cornea. Cei doi sunt sunt extrem de îndrăgostiți, iar asta se vede cu ochiul liber din pozele în care apar împreună.

Sportivul s-a integrat perfect în familia Andreei și se înțelege de minune atât cu fiicele, cât și cu mama acesteia. Puține sunt însă detaliile cunoscute public despre viața sa personală. Spre exemplu, cu ce se ocupă părinții lui?

Ei bine, cei doi nu sunt deloc străini de lumea sportului. Lume în care, de altfel, Victor a reușit să își construiască o carieră de succes. El este unul dintre cei mai apreciați tenismeni români pe categoria sa de vârstă.

Conform click.ro, tatăl lui Victor este cunoscut în lumea handbalului. Acesta este, în prezent, director al Sălii Transilvania din Sibiu. Mama iubitului Andreei Bălan este profesoară de chimie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Balan (@andreeabalanofficial)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *