Connect with us

Stiri Interne

Ce nume are Gina Pistol după căsătoria cu Smiley

Dacă în trecut mai toate femeile obișnuiau să renunțe la numele lor de familie și să îl ia pe cel al soțului în momentul căsătoriei, lucrurile s-au schimbat în timpurile moderne. Iată ce nume poartă Gina Pistol după căsătoria cu Smiley.

Publicat

pe

Ce nume are Gina Pistol după căsătoria cu Smiley

Tradiția veche spune că, în momentul căsătoriei, femeia renunță la numele ei de familie și îl preia pe cel al soțului. În timpurile moderne pe care le trăim însă, aceasta nu mai este demult o regulă. Unele femei aleg să facă asta, în vreme ce altele își păstrează propriul nume sau aleg să îl adauge pe cel al soțului fără să renunțe la al lor.

Mai ales atunci când este vorba despre persoane publice de sex feminin, al căror nume a devenit brand, acesta se păstrează în general și după nuntă. Este, bineînțeles, și cazul Ginei Pistol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Ce nume a ales să poarte Gina Pistol după căsătoria cu Smiley? Conform Click!, vedeta a dezvăluit că a discutat cu un numerolog în ceea ce privește numele. În urma sfatului primit de la acesta, ea și-a păstrat numele de Pistol, dar l-a luat și pe cel al proaspătului soț. Astfel, Georgeta Pistol Maria este numele scris acum în buletinul vedetei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Gina Pistol și Smiley s-au căsătorit sâmbătă după o relație de aproximativ șapte ani. Evenimentul a fost unul fastuos, desfășurat într-un local exclusivist din Snagov. La petrecere au luat parte peste trei sute de persoane, printre care numeroase vedete autohtone. Smiley și Gina au împreună și o fetiță în vârstă de doi ani, micuța Josephine.