Connect with us

Stiri Interne

Ce operație a suferit Cătălin Botezatu în Turcia

În urmă cu patru ani, Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia pentru a i se extirpa o tumoră pe care medicii i-au descoperit-o în zona colonului. În plus, de-a lungul anilor, designerul s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, în special legate de inimă. Iată ce operație a suferit acum Botezatu la spitalul din Turcia.

Publicat

pe

Ce operație a suferit Cătălin Botezatu în Turcia

Cătălin Botezatu se confruntă cu afecțiuni ale inimii de care suferă deja de mai multă vreme. Designerul reușește însă, cu ajutorul medicilor, să le țină sub control. În urmă cu patru ani, acesta a mai trecut printr-o cumpănă serioasă. El a fost atunci operat la colon pentru a i se extirpa o tumoră.

Periodic, Botezatu se întoarce la spitalul din Turcia pentru a-și face seturi complete de analize. Acest lucru s-a întâmplat și zilele trecute, când designerul a fost supus unei noi operații. În urma unor controale amănunțite, medicii au hotărât că acesta are nevoie montarea unui al șaselea stent la inimă.

Conform Click.ro, intervenția a avut loc miercuri și a fost un succes. În urma unei angiografii coronariene, medicii turci au descoperit o problemă cardiacă ce s-ar fi putut declanșa, dar pe care au prevenit-o prin montarea acestui stent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)

În prezent, designerul se simte bine și este bucuros că analizele i-au ieșit bine și nu au indicat alte probleme de sănătate.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Botezatu (@catalinbotezatu1)