Connect with us

Uncategorized

Ce parere au viitorii socrii despre Gabriela Cristea

Gabriela Cristea s-a logodit cu Tavi Clonda recent, iar anul viitor intentioneaza sa organizeze nunta. Iata ce parere au parintii cantaretului despre viitoarea lor nora.

Publicat

pe

gabriela-cristea-socrii-clonda

Gabriela Cristea pare sa fie pe placul viitorilor sai socrii. Parintii lui Tavi Clonda povestesc in premiera despre cum au cunoscut-o pe prezentatoarea de televiziune si ce impresie le-a lasat.

“Cand a adus-o Tavi pe Gabriela pentru prima oara acasa la noi, la Brasov, am avut mari emotii. O stiam doar de la televizor si nu stiam cum sa ne comportam cu ea, mai ales ca este o persoana foarte apreciata si cunoscuta in Romania.

Noi suntem oameni simpli, l-am crescut cu dragoste pe Tavi si nu aveam legatura cu lumea asta. Gabriela a fost insa extrem de populara, iar noi am indragit-o imediat.

gabriela-cristea-socrii

I-am pregatit atunci un preparat special, cea mai buna placinta traditionala pe care stiu eu sa o fac. O placinta ca la noi in zona Brasovului, care ii place foarte mult si lui Tavi.

Am avut surpriza placuta sa o aprecieze si Gabriela. In rest, ce sa va spun, Gabriela nu este pretentioasa, iar cand vine acasa la noi, doarme in camera lui Tavi. O apreciem foarte mult pe Gabriela si o consideram ca si fata noastra”, a povestit mama lui Tavi Clonda pentru WOWbiz.ro.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *