Connect with us

Stiri externe

Ce parfumuri purta Regina Elisabeta

Despre parfum se spune că este o artă. E ceva extrem de personal pentru că aceeași aromă miroase diferit pe fiecare persoană, în funcție de pH-ul pielii și alți factori. Iată ce parfumuri preferate avea Regina Elisabeta a II-a.

Publicat

pe

Ce parfumuri purta Regina Elisabeta

Parfumul este un „accesoriu” extrem de personal și puternic. Putem asocia o anume aromă cu o persoană dragă, cu o amintire plăcută sau poate un loc preferat.

S-a vorbit mult, de-a lungul timpului, despre hainele și produsele de beauty preferate de Regina Elisabeta a II-a. Care erau însă parfumurile ei preferate? Acele arome care le amintesc de ea celor apropiați.

Casa de parfumerie londoneză Floris se număra printre favoritele Reginei. În anul 1971, brand-ul a primit Mandatul Regal în calitate de parfumier exclusiv al Majestății Sale.

Parfumul ei preferat era White Rose, un amestec de trandafir, iris, chihlimbar, garoafă și iasomie. Regina a purtat acest parfum în ziua nunții sale, dar și cu multe alte ocazii speciale.

Chiar și Meghan Markle a ales să continue tradiția regală și să poarte parfumul în ziua căsătoriei cu Prințul Harry.

Un alt parfum despre care se spunea că ar fi fost pe placul Reginei este L’Heure Bleue de la Guerlain. Acesta datează din 1912 și combină flori delicate, pudrate, cu neroli, boabe de tonka, garoafe, cuișoare, ylang-ylang, mosc și vetiver.

De asemenea, Regina Elisabeta adora clasicul Chanel No.5, cel mai de succes parfum feminin din toate timpurile. Acesta a fost creat în anul 1921 de Gabrielle „Coco” Chanel în colaborare cu parfumierul francez Ernest Beaux.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *