Connect with us

Stiri Interne

Ce probleme de sănătate are Tudor Chirilă

După un turneu extrem de solicitant, Tudor Chirilă a fost nevoit să își anuleze vara aceasta toate concertele din pricina unor probleme de sănătate. Iată ce s-a întâmplat cu celebrul artist și cum se simte el acum!

Publicat

pe

Ce probleme de sănătate are Tudor Chirilă

Tudor Chirilă se confruntă cu probleme de sănătate. După un turneu solicitant, artistul a descoperit că are un edem pe corzile vocale. A sperat că nu va ajunge la operație, însă aceasta a fost singura soluție pentru a se vindeca. Intervenția chirurgicală a avut loc în Germania. Chiar el a povestit toate astea printr-o postare pe rețelele de socializare.

“A fost o vară foarte grea pentru mine. După turneul cu #visulamerican am fost diagnosticat cu un edem pe una din corzile vocale. Asta m-a făcut să anulez aproape toate concertele antamate în vara care tocmai a trecut. Am sperat că edemul va ceda la tratament, dar țeapă. Am ajuns într-un final la Hamburg la început de septembrie unde m-am operat și am început reeducarea vocală post operatorie. A fost greu de hotărât mai ales că tot vara asta a murit și doamna Duțescu, terapeutul vocal cu care am lucrat o viață de om. Așa că m-am trezit singur cu toate deciziile pe cap și cu niște filmări pe care trebuia să le termin. Apoi, cum spuneam, Hamburg”, și-a început el mesajul.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

În prezent, solistul trupei Vama se află în perioada de recuperare. Speră că totul va decurge bine, iar în noiembrie are primul concert din această toamnă.

„Una peste alta, sunt în plin proces de recuperare vocală. Voi începe să cânt în curând și aș vrea să vă amintesc că pe 18 noiembrie Vama are la Sala Polivalentă primul show din această toamnă. Să ne vedem cu bine și… să fie voce, vorba cuiva”, a adăugat el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Fall in Love (@fallinlovero)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *