Connect with us

Stiri externe

Ce probleme financiare va avea Meghan Markle dupa nunta cu Printul Harry

Printul Harry si Meghan Marke se vor casatori in luna mai a acestui an, insa, dupa nunta, vedeta americana se va confrunta cu o serie de probleme financiare. Iata de ce.

Publicat

pe

Meghan Markle se va marita cu Printul William in luna mai a acestui an. Desi va deveni Ducesa si va astepta sa primeasca cetatenia britanica, proces ce va dura, se pare, trei ani, actrita din serialul Suits va pastra cetatenia americana, astfel ca, inevitabil, va trebui sa plateasca in continuare taxe catre Statul American.

Meghan detine o avere estimata la peste 3 milioane de dolari, iar Harry a mostenit de la mama lui 21,5 milioane de lire sterline si primeste anual alocatie de 3,5 milioane de lire sterline impreuna cu fratele sau, William, si sotia lui, Kate Middleton.

Nunta Printului Harry va aduce incasari de 680 de milioane de dolari in Marea Britanie

Fiind obligata sa plateasca in continuare taxe Statelor Unite pentru orice ban castigat in continuare, este de asteptat sa nu primeasca nimic din averea viitorului sau sot, tocmai pentru a se evita aceste taxe. Mai ales tinand cont ca este foarte posibil ca o mare parte din averea Reginei Elisabeta sa fie directionata catre nepotii sai odata cu iminentul sau deces.

Advertisement