Connect with us

Stiri externe

Ce probleme grave de sănătate are Selena Gomez la 30 de ani

La doar 30 de ani, Selena Gomez se confruntă cu grave probleme de sănătate, atât fizice, cât și psihice. Are lupus, iar în urmă cu câțiva ani a suferit un transplant de rinichi. Mai mult decât atât, vedeta a fost diagnosticată cu tulburare bipolară și spune că a fost la un pas de sinucidere.

Publicat

pe

Ce probleme grave de sănătate are Selena Gomez la 30 de ani

Selena Gomez a lansat documentarul „My Mind & Me” pe Apple TV+. În film, artista vorbește deschis despre problemele de sănătate mintală cu care s-a confruntat de-a lungul anilor.

Selena a recunoscut public că a fost diagnosticată cu tulburare bipolară. A suferit o depresie severă, auzea voci și a ajuns chiar în pragul sinuciderii.

„Voi fi foarte sinceră cu toată lumea în legătură cu asta. Am fost la patru centre de tratament. Cred că atunci când aveam douăzeci de ani a început cu adevărat perioada întunecată. Am început să simt că nu dețin controlul. Așa a început depresia. Am crescut crezând că voi fi căsătorită la 25 de ani. M-a distrus că nu eram nici pe departe în situația visată”, a povestit celebra artistă.

În 2018, a început să audă voci și să aibă crize psihotice. A apelat la specialiști, iar tratamentul medicamentos a fost unul extrem de agresiv. Depresia a adus-o în pragul sinuciderii. Selena povestește că tratamentul i-a afectat fertilitatea și e posibil să nu mai poată avea vreodată copii.

„A fost nevoie de multă muncă grea până să ajung să accept că sunt bipolară. Să învăț să trăiesc cu asta, pentru că problema nu dispare niciodată cu adevărat”, a declarat ea.

În trecut, Selena Gomez a fost diagnosticată cu Lupus. O boală autoimună cronică inflamatorie. Această afecțiune se resimte la nivelul articulațiilor, pielii, rinichilor, creierului, inimii și plămânilor. Așa a ajuns artista la insuficiență renală cronică și a fost supusă unui transplant de rinichi în urmă cu câțiva ani.