Connect with us

ADPM Beauty

Ce produse de make-up a folosit Salma Hayek pentru apariția de la Oscaruri

Cel mai important eveniment al anului la Hollywood, gala de decernare a Premiilor Oscar, a adus în prim plan nu doar ținute spectaculoase, ci și machiaje pe măsură. Iată ce produse de make-up a folosit Salma Hayek pentru apariția de la Oscaruri!

Publicat

pe

Ce produse de make-up a folosit Salma Hayek pentru apariția de la Oscaruri

Salma Hayek a bifat o apariție extrem de apreciată duminică noapte la gala de decernare a Premiilor Oscar 2023. Celebra actriță a strălucit la propriu într-o rochie spectaculoasă, creație Gucci. Vedeta și-a completat look-ul printr-o coafură cu bucle lejere și un machiaj glowy.

La 56 de ani, Salma Hayek a afișat un look radiant și un ten de invidiat. Care este însă secretul ei? Responsabil pentru tenul de porțelan al divei se pare că este fondul de ten Makeup by Mario SurrealSkin, devenit viral pe internet în ultima vreme.

Însuși Mario Dedivanovic, fondatorul acestui brand de make-up, este cel care i-a realizat actriței machiajul pentru Oscaruri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Înainte de aplicarea fondului de ten, acesta a folosit o cremă hidratantă La Mer. A aplicat apoi fondul de ten SurrealSkin în nuanța 17N. Pentru contouring, a folosit tot un produs din linia sa: SoftSculpt Bronzer, nuanța medium. Ca blush, a combinat două nuanțe din Soft Pop Powder Blush: Cremy Peach și Soft Coral.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario)

Fondul de ten a fost lansat în urmă cu doar câteva luni și deja se bucură de un succes extraordinar. Acest lucru se datorează gamei variate de nuanțe, faptului că are o textură foarte apropiată de cea a pielii, este intens hidratant și rezistă până la 12 ore.