Connect with us

Stiri Interne

Ce profesie vrea să urmeze fiica Andreei Marin

Deși ambii ei părinți au meserii care îi țin în lumina reflectoarelor, Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, nu își dorește să le calce acestora pe urme. Iată ce profesie vrea să urmeze tânăra în vârstă de cincisprezece ani.

Publicat

pe

Ce profesie vrea să urmeze fiica Andreei Marin

Recent, fiica Andreei Marin a acordat primul său interviu amplu într-o emisiune. Adolescenta în vârstă de cincisprezece ani a fost prezentă singură în platoul show-ului, fără a avea alături pe vreunul dintre părinți. Aceasta a vorbit despre familia sa, dar și despre planurile de viitor.

„Întâlnire cu Arta” de la Spectacola și DC News este emisiunea în care a fost invitată Violeta. Aceasta a dezvăluit că este pasionată de muzică și actorie, lucruri moștenite de la tatăl ei, Ștefan Bănică. Cu toate astea, ea nu își dorește să urmeze o carieră în lumina reflectoarelor, ci are cu totul alte planuri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Marin (@andreeamarinromania)

Violeta vrea să studieze Dreptul, iar părinții ei o susțin și o încurajează să își urmeze visele.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Violeta Banica (@anavioletabanica)

„Am doi părinți brilianți. Sunt mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, frumoși, care sunt lângă mine oricând am nevoie”, a declarat ea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Radu Stefan Banica (@radustefanbanica)

Adolescenta are o relație extraordinară și cu fratele ei mai mare, Radu Ștefan. Acesta îi este cel mai bun prieten și e omul care îi dă întotdeauna sfaturi bune. Voleta este mândră de fratele ei care a început să își construiască o carieră în domeniul artistic.