Connect with us

Stiri Interne

Ce Reality Show relansează Pro TV după Survivor

La aproximativ două luni după ce s-a terminat Survivor, postul de televiziune Pro TV pregătește o nouă surpriză pentru telespectatori. Iată ce reality show ar urma să se relanseze cu sezonul 2, după o pauză de 7 ani!

Publicat

pe

Ce Reality Show relansează Pro TV după Survivor

Au trecut aproape două luni de când s-a terminat Survivor. Acum, fanii emisiunilor de gen se întreabă deja ce va urma la Pro TV. Ei bine, este vorba despre relansarea reality show-ului „„Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Acesta urmează să continue cu sezonul 2 după o pauză de 7 ani.

Primul sezon al show-ului a fost difuzat în 2015 și a fost câștigat de Cătălin Moroșanu. Era atunci prezentat de Cabral și Mihai Bobonete.

Ce înseamnă „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”?

Mai multe vedete autohtone lasă confortul de acasă și pleacă, pentru două luni, în aventura vieții lor. Vor trăi sub cerul liber, fără acces la tehnologie sau luxul cu care erau obișnuite.

Advertisement

„Sunt celebru, scoate-mă de aici este un produs de televiziune extrem de complex. În acest an revine cu o mulțime de surprize, atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenți. Sunt foarte bucuros să anunț debutul producției și extrem de mândru de echipa care va face ca acest sezon să devină o adevărată adicție pentru cei de acasă!”, a declarat Amir Mor Hason, Production Director PRO TV, conform Libertatea.

Se pare că show-ul vine cu o abordare nou-nouță. Concurenții vor avea de-a face nu doar cu condițiile precare de trai, ci și cu probe care îi vor pune la încercare. Se pare că reality show-ul va fi difuzat la Pro TV în sezonul de toamnă.

Ce urmează la Pro TV după Survivor

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.