Connect with us

Stiri Interne

Ce regim de detoxifiere a tinut Oana Roman in Turcia – VIDEO

Oana Roman a acceptat propunerea celor de la Kanal D pentru a merge, alaturi de Vica Blochina, la un resort de detoxifiere din Turcia si a urma un astfel de regim de slabit si revitalizare a organismului. Iata ce varsta biologica au descoperit specialistii ca au cele doua vedete si ce au consumat cat au stat acolo.

Publicat

pe

oana-roman-detoxifiere

Oana Roman si Vica Blochina au acceptat propunerea Kanal D de a merge in Turcia, la un resort, unde sa urmeze un regim de detoxifiere, urmarite tot timpul de camerele de filmat, in stil reality-show.

Ambele vedete si-au propus sa slabeasca si s-au lasat pe mainile specialistilor. Acestia le-au testat mai intai varsta biologica, in functie de stadiul in care se afla organismul lor, bazat pe stilul de viata de pana atunci.

oana-roman-detoxifiere-4

Astfel, Vica Blochina (41 de ani) are varsta biologica de 35 de ani, iar Oana Roman (40 de ani) are varsta biologica de 49 de ani.

Cele doua vedete au urmat diete diferite. Vica a consumat doar sucuri natural timp de cateva zile, iar Oana Roman doar mancare raw vegana, din preparate proaspete, fara a fi gatite la temperaturi inalte. In paralel, au facut masaj, bai turcesti si yoga.

oana-roman-detoxifiere-3 oana-roman-detoxifiere-2

Experienta lor in Turcia este inclusa intr-un reality-show difuzat la WOWbiz, Kanal D.