Connect with us

Stiri Interne

Ce rețete au căutat românii pe Google în pandemie

Prima perioadă a pandemiei, cea de lockdown, a fost una în care mai toată lumea a avut un apetit ridicat pentru gătit. Iată în continuare ce rețete au căutat românii pe Google în pandemie.

Publicat

pe

Ce rețete au căutat românii pe Google în pandemie

Fie că ne plăcea să gătim sau nu înainte de lunile martie și aprile 2020, cele în care țara noastră a fost în carantină, cu toții am făcut atunci experimente în bucătărie. Așa că este de la sine înțeles că cele mai căutate pe Google în pandemie au fost… rețetele.

Conform unor statistici publicate de SRD Media și Bookingham, în aprilie 2020 s-au înregistrat mai bine de 11.5 milioane de căutări legate de rețete. Un număr aproape dublu față de aceeași lună a anului precedent.

Rețeta de ciorbă de perișoare se pare că a fost cea mai căutată pe Google în pandemie. A strâns aproape 770.000 de căutări în 2020. Urmează ciorba rădăuțeană cu aproape 630.000 de căutări pe Google.

Pe locul 3 s-au situat ardeii umpluți, rețetă căutată online de 400.000 de români. 300.000 de oameni au căutat pe net rețete de chifteluțe.

De asemenea, oamenii au mai căutat pe Google informații despre cum se pregătesc plăcinta cu mere și clătitele americane, dar și rețete de post.

Cele mai căutate cuvinte pe Google în 2020! Surpriză, „coronavirus” nu este pe primul loc!