Connect with us

Style Judgement

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în America, la întâlnirea cu Trump

Pentru a doua oară în acest an, Carmen Iohannis l-a însoţit pe Preşedintele României, Klaus Iohannis, în Statele Unite ale Americii, de data aceasta cu ocazia celei de-a 76-a sesiune a Adunării Generale a ONU. Cu această ocazie, Prima Doamnă a purtat o rochie albastră creată de Eli Lăslean.

Publicat

pe

Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în America, la întâlnirea cu Trump

După o serie de întruniri oficiale, cuplul prezidenţial român a fost primit aseară de preşedintele american Donald Trump şi de soţia acestuia, Melania Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU.

La această recepție organizată la New York, Carmen Iohannis şi-a impus din nou stilul personal şi preferinţa pentru culorile pastel, purtând o rochie ELLIS din tafta satinată bleu, de lungime medie, care i-a pus perfect în evidență silueta.

La creaţia semnată de Eli Lăslean, designerul său preferat, Prima Doamnă a purtat o pereche de pantofi de culoare roz fondant, de la Prada.

Eli Lăslean a avut bucuria să o îmbrace pe Prima Doamnă a României și în precedenta vizită pe care a întreprins-o alături de Preşedintele Klaus Iohannis în Statele Unite.

Atunci, Doamna Carmen Iohannis a ales să poarte ţinuta ELLIS la întâlnirea pe care a avut-o cu diaspora română din Washington, ţinută care a fost foarte apreciată de către cei prezenţi şi de către specialiştii în domeniu.

De altfel, în ultimii doi ani, Eli Lăslean a creat o întreagă garderobă pentru vizitele oficiale ale lui Carmen Iohannis, creaţii ce au îmbogăţit palmaresul casei de modă ELLIS şi au încununat activitatea designerului originar din Arad, care anul acesta a celebrat 25 de ani de prezenţă decentă, elegantă şi statornică în lumea modei româneşti.