Connect with us

Style Judgement

Ce rochie a purtat Mădălina Ghenea la Festivalul de la Cannes 2023

Mădălina Ghenea s-a numărat printre celebritățile internaționale prezente anul acesta la Festivalul de Film de la Cannes 2023. Ca de fiecare dată, românca noastră a reușit să atragă toate privirile atunci când și-a făcut apariția pe covorul roșu. Iată ce rochie a purtat actrița!

Publicat

pe

Ce rochie a purtat Mădălina Ghenea la Festivalul de la Cannes 2023

Nu degeaba se spune despre ea că este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Mădălina Ghenea a bifat o super apariție serile trecute, Festivalul de Film de la Cannes 2023.

Românca a participat la premiera filmului celui mai noul film al legendarului Martin Scorsese: Killers of the Flower Moon. Din distribuție fac parte actori precum Leonardo DiCaprio și Robert DeNiro. La eveniment, românca a bifat una dintre cele mai spectaculoase apariții pe red carpet.

Mădălina a fost admirată într-o creație Pinko realizată special pentru ea. Rochia cu tăieturi îndrăznețe i-a pus perfect în valoare atuurile fizice.

Actrița și-a completat ținuta cu bijuterii cu diamante. Cât despre coafură și machiaj, Mădălina a ales să meargă într-o direcție de „natural beauty”, întrucât nu are nevoie de prea multe artificii pentru a arăta bine.

Advertisement

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de PINKO Official (@pinkoofficial)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *