Connect with us

Stiri externe

Ce rochii de mireasă a purtat Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut pasul cel mare! S-au căsătorit weekend-ul trecut în Las Vegas, în cel mai mare secret. Iată ce rochii de mireasă a purtat Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck.

Publicat

pe

Ce rochii de mireasă a purtat Jennifer Lopez la nunta cu Ben Affleck

La aproape 20 de ani distanță de momentul în care ar fi trebuit să ajungă în fața altarului, dar s-au despărțit înainte de a face acest pas, Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Ceremonia s-a desfășurat la o capelă din Las Vegas. Nu a fost, așa cum poate ne-am fi așteptat, o nuntă cu fast și sute de invitați. Alături le-au fost doar câteva persoane extrem de apropiate. Mama lui Jennifer Lopez, precum și cei doi gemeni ai divei, Emme și Max.

Cu ocazia acestui eveniment, Jennifer Lopez a purtat două rochii de mireasă. Una semnată Zuhair Murad, iar cealaltă dintr-un film vechi în care a și jucat.

Creația Zuhair Murad a fost o rochie din dantelă cu corset, trenă și voal.

Cealaltă, în schimb, a fost o rochie simplă, fără mâneci sau decolteu. Poartă semnătura Alexander McQueen și a făcut parte din recuzita unui film în care JLo a jucat mai demult. Se pare că ar fi vorba despre producția The Wedding Planner, în care Jennifer Lopez l-a avut partener de platou pe Matthew McConaughey.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit! Imagini de la ceremonie!