Connect with us

Stiri Interne

Ce rutină are zilnic Dr. Mihail Pautov (Medicool)

Dr. Mihail Pautov este unul dintre cei mai cunoscuți medici din România, asta prin prisma activității pe care o desfășoară în mediul online. El este extrem de apreciat de internauți și deja de mai multă vreme prezintă show-ul Medicool pe Antena 1. Iată ce rutină zilnică are acesta!

Publicat

pe

Ce rutină are zilnic Dr. Mihail Pautov (Medicool)

Mihail Pautov este de profesie medic, însă în ultimii ani a ales să renunțe la halatul alb în favoarea unei cariere în lumina reflectoarelor. El a devenit cunoscut în cadrul emisiunii „La Măruță” de pe Pro TV.

Ulterior, dr. Mihail și-a început activitatea în mediul online, unde se bucură de o foarte mare popularitate.

Deja de mai multă vreme, acesta prezintă emisiunea „Medicool” pe Antena 1. Oamenii sunt foarte interesați de activitatea sa atât de pe rețelele de socializare, cât și de pe micul ecran.

Pe Instagram, medicul are aproape 300 000 de urmăritori.

Într-un interviu pentru paginademedia.ro, Dr. Mihail a dezvăluit că în prezent job-ul din lumina reflectoarelor îi ocupă tot timpul, dar își dorește să revină în domeniul medical. Asta deoarece simte că îi lipsește interacțiunea directă cu pacienții.

El spune că în fiecare zi se trezește la 06:00 și adoarme la ora 22:00, după o jumătate de oră de citit. Începutul de zi vine pentru el cu un pahar de apă carbogazoasă cu un pic de sare, o cafea cu lapte și rânduri scrise în jurnal. Medicul nu pune pâna pe telefon în prima oră și jumătate după trezire. Apoi, doctorul își prepară o salată pentru pachetul de prânz și pleacă la sala de sport. După antrenament și saună, se ocupă de activitatra din social media, iar uneori termină abia seara târziu. Când ajunge acasă, el iese la plimbare cu soția și copiii, iar apoi ziua se încheie.