Connect with us

Stiri Interne

Ce sacrificii a făcut Loredana pentru o carieră atât de impresionantă

Deja de mai bine de 35 de ani, Loredana este una dintre cele mai apreciate artiste din peisajul muzical românesc. Este genul de artist care se reinventează permanent pentru a fi în ton cu trend-urile actuale, dar reușește totodată să își păstreze autenticitatea. De-a lungul timpului însă, Loredana a făcut numeroase sacrificii de dragul carierei.

Publicat

pe

Ce sacrificii a făcut Loredana pentru o carieră atât de impresionantă

Fără doar și poate, Loredana este una dintre cele mai apreciate și mai de succes artiste din România. Are la activ o carieră impresionantă, de peste 35 de ani. A lansat hit după hit și a reușit mereu să se reinventeze. Atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere al imaginii sale. Este genul de artist cameleon care surprinde cu fiecare apariție.

Drumul până la succes nu a fost însă unul prea lin pentru Loredana. Artista a dezvăluit că a făcut numeroase sacrificii de-a lungul anilor.

„Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil. Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine. Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo.

M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău. E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii. Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?” a declarat Loredana Groza pentru Click.ro.

Cum și-a serbat ziua Loredana Groza

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *