Connect with us

Cinenews

Ce salarii au primit actorii din Star Wars! Harrison Ford castiga de 76 de ori mai mult decat John Boyega!

Producatorii de la Disney l-au dorit foarte mult pe Harrison Ford in noul film „Star Wars”, astfel incat au fost de acord sa plateasca o avere pentru ca actorul de 74 de ani sa reintre in pielea personajului Han Solo.

Publicat

pe

star-wars-force-awakens-han-solo-chewbacca

Harrison Ford a castigat o avere la cei 74 de ani sai sai pentru rolul sau din noul film „Star Wars”, salariul lui fiind de 25 de milioane de dolari. La acesta se adauga si un procent de 0,5% din incasarile globale ale peliculei. Avand in vedere ca filmul va incasa, conform specialistilor, in jur de 1,2 miliarde de dolari... salariul lui Ford va ajunge la 35 de milioane de dolari.

Salariul sau este de 76 de ori mai mare decat al nou-venitilor Daisy Ridley si John Boyega, care au primit pentru rolurile lor aproximativ 500.000 de dolari. Veniturile celor doi vor spori abia dupa ce pelicula va incasa suma de 1 miliard de dolari la box-office.

Regizorul J.J. Abrams a primit 5 milioane de dolari pentru munca sa, la care se adauga 2% din incasarile globale. Astfel, salariul lui Abrams ar putea ajunge la 15 milioane de dolari. Pe de alta parte, Carrie Fisher a primit 1,5 milioane de dolari pentru rolul printesei Leia.

VEZI AICI CUM A FOST LA PREMIERA MONDIALA STAR WARS DE LA LOS ANGELES.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *