Connect with us

Stiri Interne

Ce se întâmplă cu Mira (DJ Project) după teribilul accident

Mira, noua solistă a trupei DJ Project, se află încă în stare de șoc, luând calmante și somnifere după teribilul accident de mașină de săptămâna trecută. Iată ce răni a suferit și ce i-au spus medicii.

Publicat

pe

Ce se întâmplă cu Mira (DJ Project) după teribilul accident

Mira și colegul ei de trupă, DJ Gino Manzotti și de managerul formației Dj Project, se aflau în mașină întorcându-se acasă, pe DN7, între Râmnicu Vâlcea spre Pitești, când, se pe sensul opus a apărut un TIR în viteză, care s-a răsturnat într-o curbă și a acorșat două mașini. Dintre acestea și cea în care se aflau artiștii.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime, însă artiștii au suferit răni grave și au fost transportați de urgență la spital.

Mira, spre exemplu, a suferit o fractură de piramidă nazală și o fisură la una dintre vertebre, se află încă în stare de șoc și ia calmante și somnifere.

Ea delară că impactul i-a cauzat probleme la coloană, probleme ce vor dura întreaga viață.

„Voi rămâne cu probleme la coloană toată viaţa şi cu cicatrici pe faţă. Am şi acum probleme la nas şi dureri mari. Sunt într-o perioadă de repaus şi o să fac fizioterapie. Cam atât pot face pentru coloană, pentru că nu se poate interveni chirurgical. Ziua rezist, dar noaptea iau pastile contra durerilor şi pentru a putea dormi. Veştile bune sunt că pot să merg. Trebuie să fac terapie, nu se poate interveni chirugical” a declarat Mira pentru Antena Stars.

Mira a început colaborarea cu DJ Project recent. Trupa a mai avut soliste celebre precum Ellie White, Giulia Anghelescu și Adela Popescu.