Connect with us

Cinenews

Ce se lansează pe Netflix în luna martie 2024

Lună de lună, abonații uneia dintre cele mai populare platforme de video streaming așteaptă cu nerăbdare să vadă noutățile lansate, fie că e vorba despre filme, seriale ori documentare. Iată ce se lansează nou pe Netflix în luna martie 2024!

Publicat

pe

Ce se lansează pe Netflix în luna martie 2024

Luna martie 2024 vine cu o mulțime de noutăți pentru abonații Netflix. Printre cele mai așteptate lansări se numără serialele The Gentlemen și 3 Body Problem, sezonul 3 din Young Royals ori filmul Spaceman.

Iată în continuare ce vedem nou pe Netflix în luna martie!

The Gentlemen (7 martie)

După ce moștenește conacul familiei, Eddie descoperă că este sediul unui imens imperiu al marijuanei. Proprietarii, însă, n-au de gând să plece.

3 Body Problem (21 martie)

Peste continente și decenii, cinci prieteni geniali fac descoperiri cutremurătoare. Legile științei dispar și, în schimb, apare o amenințare existențială.

Young Royals – sezonul 3 (11 martie)

Primele 5 episoade se vor lansa pe 11 martie, iar episodul final va putea fi urmărit pe 19 martie. Acesta va fi ultimul sezon al serialului. Fanii seriei vor ajunge acum la o concluzie cu privire la relația dintre Prințul Wilhelm și Simon Eriksson la internatul Hillerska.

The Believers – sezonul 1

Trei antreprenori au o idee de business care le-ar permite să își plătească datoriile, exploatând credințele religioase ale oamenilor.

Bandidos – sezonul 1 (13 martie)

Povestea unei echipe de vânători de comori care încearcă să efectueze un furt pe coasta Mexicului. Acolo, un galion spaniol naufragiat ascunde o comoară legendară.

Spaceman (1 martie)

Un astronaut aflat de șase luni în misiune înfruntă problemele din căsnicie. Cum? Cu ajutorul unei creaturi misterioase pe care o descoperă pe nava sa.

Damsel (8 martie)

Căsătoria unei tinere cu un prinț fermecător devine o luptă aprigă pentru supraviețuire. Având în vedere că nimeni îi vine în ajutor, tânăra trebuie să se salveze singură.

The Wages of Fear (29 martie)

Acesta este un remake al clasicului francez din anii 1950. O sondă de petrol este pe punctul de a exploda, punând în pericol viețile a sute de oameni. Patru bărbați sunt angajați să conducă camioane încărcate cu nitroglicerină prin munți, ca parte a operațiunii de stingere a incendiului.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *