Connect with us

Stiri externe

Ce se știe despre noul reality show al surorilor Kardashian Jenner

În 2021, după 14 ani și 20 de sezoane, reality show-ul Keeping Up With the Kardashians s-a încheiat. Nu credeați însă că celebra familie va sta prea mult departe de televiziune. Iată ce se știe deja despre noul reality show al surorilor Kardashian Jenner.

Publicat

pe

Ce se știe despre noul reality show al surorilor Kardashian Jenner

Viețile celor din familia Kardashian Jenner sunt pline de dramă și întâmplări ce te țin cu sufletul la gură. Kim a divorțat, Kourtney s-a logodit, Kylie e însărcinată, iar Kendall și-a sărutat recent iubitul în public. Mereu se întâmplă ceva care să țină presa aproape.

Tocmai viețile lor tumultoase și luxul care le înconjoară au fost ingredientele succesului de care s-a bucurat reality show-ul Keeping Up With the Kardashians. Un reality show care s-a încheiat anul acesta. Spre dezamăgirea fanilor, după 20 de sezoane și 14 ani.

Familia Kardashian Jenner nu a putut sta însă prea departe de lumea reality show-urilor. Astfel că a semnat un contract cu Hulu.

Când începe noul reality show al surorilor Kardashian Jenner?

Nu se știe încă o dată exactă, însă zvonurile sunt că în prima parte a lui 2022. Khloe Kardashian a fost recent invitată în platoul emisiunii lui Ellen DeGeneres. Întrebată despre premiera noului reality show, ea a spus că aceasta va avea loc „curând”.

Advertisement

„Cred că în câteva luni. Fie la sfârșitul lui ianuarie, fie la începutul lui februarie. Asta e frumusețea Hulu. E o platformă de streaming și lucrurile se mișcă mult mai repede”, a adăugat ea.

Cum se va numi?

Oficialii Hulu nu au anunțat încă un titlu pentru noul reality show. Kim Kardashian a dezvăluit recent că familia va avea drepturile de editare. Mai mult, că show-ul va fi mai concentrat pe afacerile de familie decât pe drama din viețile personale ale surorilor Kardashian Jenner.

Va fi implicată întreaga familie?

Kendall, Kylie, Kriss Jenner, Kourtney, Khloe și Kim Kardashian sunt parte a acestui nou proiect. Ce nu se știe încă dacă și partenerii lor vor fi incluși în noul reality show. Doar despre Scott Disick, fostul logodnic al lui Kourtney, se știe sigur că va fi implicat. Kim a dat totuși de înțeles că s-ar putea să îl vedem alături de ele și pe Travis Barker, proaspătul logodnic al lui Kourtney.

Sfârșitul unei ere! Când se termină reality show-ul familiei Kardashian!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *