Connect with us

Cinenews

Ce se știe despre noul Sex and the City

Spre bucuria milioanelor de fani, unul dintre cele mai de succes seriale revine, lucru confirmat chiar la începutul acestui an. Iată ce se știe despre noul Sex and the City.

Publicat

pe

Ce se știe despre noul Sex and the City

Fanii Sex And The City au fost entuziasmați să afle că, după nenumărate zvonuri, e oficial! Serialul revine cu noi episoade. Mai exact, o miniserie realizată pentru HBO Max. Iată în continuare tot ce se știe în prezent despre noul Sex and the City!

Advertisement

Nu se va numi Sex and the City

Proiectul nu va avea numele care i-a adus notorietate. Miniseria se va numi „And Just Like That…” și povestea va fi spusă, așa cum ne-am obișnuit, de Carrie Bradshaw. Noul Sex and the City are deja și un cont de Instagram cu peste 100.000 de urmăritori și o singură postare.

Samantha Jones (Kim Cattrall) nu va fi parte a acestei povești

Se pare că ar fi trebuit să existe și un al treilea film Sex and the City. Producția lui a fost însă amânată la nesfărșit pe fondul „pretențiilor exagerate” ale lui Kim Cattrall. Aceasta din urmă a dezvăluit, într-un final, faptul că ea și colegele sale din serial nu au fost niciodată prietene. În prezent, este de notorietate „scandalul” dintre ea și Sarah Jessica Parker. Cert este că actrița care a jucat rolul Samanthei Jones nu este parte a acestui proiect.

Informația a fost confirmată chiar de Sarah Jessica Parker pe rețelele de socializare. Un fan a acuzat-o pe aceasta că nu i-a dat lui Kim tag în postarea despre noul proiect pentru că „nu o place”.

„Nu. Nu îmi displace. Nu am spus niciodată asta. Nu aș face-o. Samantha nu e parte a acestei povești. Dar va fi întotdeauna parte din noi. Indiferent unde ne aflăm sau ce facem”, a scris Sarah Jessica Parker.

Povestea sună familiar

Serialul a urmărit povestea a 4 prietene în jurul vârstei de 30 de ani. Noua miniserie, în schimb, le va urmări viețile complicate și va dezvălui cum arată prietenia lor 20 de ani mai târziu.

Advertisement

Producția începe curând

Presa internațională scrie că filmările vor începe în această primăvară la New York.

SEX AND THE CITY: THE MOVIE, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sarah Jessica Parker, 2008. ©New Line Cinema/courtesy Everett Collection

Actrițele vor fi plătite regește

Sarah Jessica Parker, Cynthina Nixon și Kristen Davis vor primi câte 1 milion de dolari pe fiecare episod. Un total de 10 milioane de dolari pe întregul proiect pentru fiecare dintre actrițe. Ele nu sunt doar actrițe, ci și producători executivi ai acestei miniserii.

Povestea va include perioada pandemiei

Într-un interviu pentru Vanity Fair, Sarah Jessica Parker a dezvăluit că povestea va include perioada pandemiei.

„Asta e orașul în care personajele locuiesc. Cum s-au schimbat relațiile odată cu dispariția prietenilor? Am încredere în faptul că scenariștii vor analiza această temă. Vom vedea cine sunt ele în lumea actuală. S-au adaptat? Sunt confuze, amenințate, speriate de ceea ce se întâmplă în lume? Sunt atât de curioasă să aflu cum le văd scenariștii pe aceste femei în contextul actual”, a declarat Sarah Jessica Parker.

Sex And The City revine! Câți bani vor primi actrițele!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *