Connect with us

Stiri externe

Ce se știe despre Premiile Grammy 2023. Cine are șanse să câștige!

Unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului, gala Grammy Awards 2023, va avea loc chiar luna viitoare, pe data de 5 februarie la Los Angeles. Iată cine sunt nominalizații, cine va cânta și tot ce știm până acum despre acest eveniment.

Publicat

pe

Ce se știe despre Premiile Grammy 2023. Cine are șanse să câștige!

Gala de premiere Grammy Awards 2023 va avea loc pe data de 5 februarie la Los Angeles.

Cine va prezenta Premiile Grammy 2023?

Pentru al treilea an consecutiv, gazda The Daily Show, Trevor Noah, va reveni în calitate de prezentator al ceremoniei de premiere.

Cine sunt favoriții din acest an?

Marii favoriți ai ediției din acest an sunt Beyonce și Bad Bunny care au doborât recorduri istorice cu nominalizările obținute.

Albumul de studio al lui Bad Bunny din 2022, „Un Verano Sin Ti”, a devenit primul album în întregime spaniol nominalizat la categoria Albumul Anului. Artistul mai este nominalizat la categorii precum Best Pop Solo Performance și Best Musica Urbana Album.

Advertisement

„Un Verano Sin Ti” este unul dintre cele mai ascultate albume din istoria Spotify. De asemenea, a făcut istorie anul acesta, rămânând în fruntea Billboard 200 timp de 13 săptămâni de la lansare.

Beyonce domină lista cu un număr de nouă nominalizări. A devenit astfel, alături de Jay Z, artistul cu cele mai multe nominalizări. De-a lungul carierei sale, Queen Bey a reușit să obțină nu mai puțin de 88 de nominalizări Grammy și 28 de trofee.

Advertisement

Printre favoriții din acest an se mai numără și Kendrick Lamar și Adele. Albumele lor „Mr. Morale & the Big Steppers” și „30”, au obținut fiecare câte opt, respectiv șapte nominalizări. Nici Harry Styles nu stă prea rău, artistul fiind nominalizat la șase categorii de premii.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *