Connect with us

Evenimente

Ce show a facut Paris Hilton in clubul din Bucuresti

Paris Hilton a fost invitatul special al unei petreceri organizate joi seara in clubul Nuba din Bucuresti. Iata cum a mixat starleta si ce show a facut pentru bucuresteni!

Publicat

pe

Ce show a facut Paris Hilton in clubul din Bucuresti

Dupa ce anul trecut senzatia Instagram-ului, milionarul Gianluca Vacchi, a urcat la pupitrul de DJ in Nuba, a venit randul ca o alta vedeta cu milioane in cont sa fie invitata pentru a pune muzica in clubul din Bucuresti.

Paris Hilton, una din cele mai mediatizate si controversate vedete ale anilor 2000, mostenitoarea imperiului Hilton, a fost cap de afis al unei petreceri exclusiviste organizata in clubul Nuba din capitala.

Starleta a ajuns in Romania joi dupa-amiaza, cand a fost cazata in hotelul Athenee Palace Hilton. Dupa ce s-a odihnit, seara a plecat spre club unde era asteptata de cateva sute de petrecareti.

Dupa miezul noptii a urcat la pupitrul DJ-ului si, flancata de bodyguarzi, a mixat pentru cei prezenti in club.

Acestia din urma au filmat momentul si l-au postat pe retelele de socializare. Cativa norocosi au reusit sa se si fotografieze indeaproape cu vedeta americana.

Dupa petrecere, vedeta s-a retras la hotel si a parasit tara in jurul pranzului.

Paris Hilton isi rotunjeste veniturile si castiga la capitolul popularitate in ultimii ani in calitate de invitat special al acestui tip de petreceri in cluburi. A pus pana acum muzica in localuri din Ibiza, St. Tropez, Las Vegas, dar si din Asia. 

Paris Hilton, evolutia stilului. De la pitipoanca, la … doamna!

Paris Hilton in tha house

A post shared by Bogdan Grozescu (@bogdan_grz) on

@parishilton

A post shared by Rafaela Marcaș (@rafama_) on