Connect with us

Cinenews

Ce spun criticii despre filmul Dune: Part 2!

Filmul Dune: Part 2, cu Zendaya și Timothee Chalamet în rolurile principale, a avut premiera oficială săptămâna trecută, la Londra. Iată ce spun criticii despre super producți ce apare luna viitoare și în cinematografele din România.

Publicat

pe

Ce spun criticii despre filmul Dune: Part 2!

Prima parte a francizei Dune a fost lansată în 2021 și s-a bucurat de un succes extraordinar. Filmul a avut încasări de aproape jumătate de miliard de dolari. A doua parte ar fi trebuit să se lanseze anul trecut, dar premiera a fost amânată în contextul grevei de la Hollywood.

Iată însă că a venit și momentul mult așteptat. Dune: Part 2 a avut premiera oficială săptămâna trecută, la Londra. Filmul cu Zendaya și Timothee Chalamet în rolurile principale va fi lansat pe 15 martie și în România.

Pelicula se bucură deja de critici extraordinare, chiar mai bunde decât prima parte a seriei.

Regizorul Denis Villeneuve a abordat capodopera SF din 1965 a autorului Frank Herbert printr-un film în două părți, împărțind cartea de 896 de pagini în două jumătăți.

Primul film a fost lăudat de critici, cu un scor impresionant de 83% pe Rotten Tomatoes din 509 recenzii și, de asemenea, un rating de audiență de 90%.

Primul val de recenzii a apărut deja pentru Dune: Part 2. Filmul are un scor de 97% din 112 recenzii pe Rotten Tomatoes. Dintre toate aceste recenzii, doar trei sunt negative până acum.