Connect with us

Stiri Interne

Ce spune Andreea Marin despre noul ei rol, de membru al juriului concursului de dans de la Pro TV

Andreea Marin va fi singura femeie din juriul noului show de dans de la Pro TV, “Uite cine danseaza”. Iata ce declara vedeta despre aceasta noua ipostaza in care o va gasi publicul.

Publicat

pe

Ce spune Andreea Marin despre noul ei rol

Andreea Marin a semnat cu Pro TV si va fi, incepand cu luna martie, singura vedeta feminina din juriul noului show de divertisment, “Uite cine danseaza”. La pupitrul juriului, alaturi de ea, se vor afla Florin Calinescu, Mihai Petre si cunoscutul dansator si coregraf Gigi Caciuleanu.

Fiecare dintre acestia va avea propria abordare in a desemna ce echipe din concurs danseaza mai bine, unii strict din punctul de vedere al executiei, altii din punctul de vedere al atitudinii si al chimiei dintre partenerii din ring.

„E o provocare sa fiu singura femeie intr-un juriu de personalitati, e o responsabilitate pe care o privesc cu seriozitatea cuvenita. Dansul si-a pus amprenta pe viata mea si astfel am invatat sa-mi parcurg drumul cu eleganta valsului, chiar si in momentele delicate, cu pasiunea tangoului in iubire, cu disciplina, imaginatie si ritm neobosit in profesie. In privinta calitatii programului, nu am niciun dubiu si sunt onorata sa primesc o asemenea misiune, caci stim foarte bine ce inseamna forta, calitatea si creativitatea Pro TV” , a declarat Andreea Marin.

Anca Serea va dansa in ring?

Conform Libertatea, Anca Serea ar fi semnat contract cu Pro TV pentru a aparea in postura de concurenta. Alaturi de ea vor evolua, ca si concurenti, Oana Zavoranu, Rona Hartner, Lora, Sandu Lungu, Marius Manole, Joseph Hadad.

Show-ul va fi prezentat de Mihaela Radulescu si Cabral.

 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *