Connect with us

Stiri externe

Ce spune Escrocul de pe Tinder despre documentarul de pe Netflix

Simon Leviev, cel ce a servit drept inspirație pentru documentarul Escrocul de pe Tinder, spune că nimic din faptele relatate nu este adevărat. Acesta a acordat primul interviu după lansarea documentarului ce se bucură de succes peste tot în lume.

Publicat

pe

Ce spune Escrocul de pe Tinder despre documentarul de pe Netflix

„S-a dat drept un baron al diamantelor care trăia în lux. A amețit femei online, apoi le-a furat milioane de dolari”. Aceasta este descrierea documentarului Escrocul de pe Tinder, realizat de Netflix.

Simon Leviev, „starul” documentarului Netflix neagă că este un escroc. Pe numele său real, Shimon Hayut, a rupt tăcerea și a acordat primul interviu.

În acest prim interviu de la difuzarea documentarului, Hayut spune că totul este inventat.

Advertisement

„Eram doar un tip singur care voia să întâlnească niște fete pe Tinder. Sunt cel mai mare gentleman”, spune el. Nu a fost singur în timpul interviului, ci alături de actuala sa iubită. Este vorba despre modelul israelian Kate Konlin.

Interviul vine la scurt timp după ce Hayut a dezmințit în mediul online afirmațiile făcute în documentar. El a spus, pe Instagram: „Este timpul ca doamnele să înceapă să spună adevărul. Dacă nu le poți oferi lumea pe care o vor, o vor transforma pe a ta în iad”. Asta înainte ca conturile de pe rețelele de socializare să îi fie șterse.

Shimon Hayut s-a alăturat recent Cameo, unde în prezent percepe 299 de dolari pentru un videoclip personalizat și 1.999 de dolari pentru un videoclip business.

Shimon a fost condamnat la 15 luni de închisoare pentru fraudă, furt și fals. Asta s-a întâmplat în decembrie 2019. Cu toate acestea, a fost eliberat anticipat doar cinci luni mai târziu.

Advertisement

De asemenea, a fost interzis pe Tinder după lansarea documentarului.

„Am efectuat investigații interne și putem confirma că Simon Leviev nu mai este activ pe Tinder sub niciunul dintre pseudonimele sale cunoscute”, au declarat reprezentanții Tinder pentru Variety.

Shimon vrea acum la Hollywood. Potrivit Entertainment Tonight, a semnat cu un manager de talente, Gina Rodriguez de la Gitoni Inc.. În speranța că va urma o carieră în industria divertismentului. Visează să aibă un podcast, să scrie o carte sau să fie gazda unui dating show.

Interviul integral pe care l-a acordat Inside Edition va fi difuzat în două părți. Astăzi și mâine.

Anna Kendrick despre Tinder: „Este o aplicatie proiectata de Satana”

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *