Connect with us

Stiri Interne

Ce spune Eva Măruță despre rolul din Tati Part-Time

Deși are o vârstă fragedă, Eva Măruță a reușit să câștige simpatia publicului prin naturalețea și umorul său. Anul acesta, Eva a obținut primul său rol important în filmul Tati Part-Time. Iată ce spune fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță despre această realizare măreață!

Publicat

pe

Ce spune Eva Măruță despre rolul din Tati Part-Time

Eva Măruță a vorbit recent despre succesul obținut cu rolul ei din filmul Tati Part-Time. Ea a povestit despre bucuria de a fi aleasă pentru rolul principal. Mai mult, Eva pare extrem de hotărâtă să urmeze o carieră în actorie.

Potrivit declarațiilor sale, vestea că va juca în comedia „Tati Part-Time” a emoționat-o foarte tare. Încă de la început, Eva a înțeles responsabilitatea pe care o presupune acest rol și a decis că este pregătită să accepte provocarea.

„Mama și tata mi-au spus că au discutat cu o echipă despre un film în care aș juca. M-au întrebat cum mi se pare ideea. Evident că am sărit în sus de bucurie! Mi-au explicat ce ar presupune asta, că ar trebui să învăț replicile, să merg la filmări și să repet de multe ori. Am înțeles din prima și am fost sigură că vreau să joc în film. De fapt, am simțit că este fix ce trebuie pentru mine”, a declarat Eva într-un interviu pentru viva.ro.

Fiica Andreu și a lui Cătălin Măruță a avut emoții mari. Cea mai mare dorință a sa a fost să nu dezamăgească echipa de filmare. Totuși, ea a realizat că actoria este domeniul în care își dorește să evolueze, mai ales că beneficiază de sprijinul părinților săi.

„Chiar dacă am doar 8 ani, eu simt că mi se potrivește mult actoria și, dacă părinții mă susțin, cred că pot să fac o treabă bună. Așa că am pornit la drum destul de optimistă”, a mai spus Eva pentru aceeași sursă.