Connect with us

Stiri Interne

Ce spune mama lui Dorian Popa după ce fiul a fost prins drogat la volan

Sâmbătă, Dorian Popa a fost oprit de polițiști în timp ce conducea cu viteză mașina de lux pe care o deține. Aparatul DrugTest a dezvăluit că artistul consumase substanțe interzise. Iată cum a reacționat mama vloggerului după ce fiul său a fost prins drogat la volan.

Publicat

pe

Ce spune mama lui Dorian Popa după ce fiul a fost prins drogat la volan

Dorian Popa a fost oprit de polițiști în acest weekend, în timp ce gonea la volanul Lamborghini-ului său în comuna Domnești. Artistul era doar în lenjerie intimă în autoturismul de lux.

În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a ieșit pozitiv la cannabis. Astfel, Dorian a fost condus la o clinică medicală pentru a i se preleva analize de sânge. Polițiștii au decis reținerea permisului de conducere și deschiderea unui dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Artistul le-a spus polițiștilor că nu a consumat această substanță, ci că ar fi inhalat-o pasiv la o petrecere de la care se întorcea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Scandalul este cu atât mai mare cu cât, în trecut, Dorian a condamnat public consumul de droguri. Dacă se va dovedi că a consumat substanțe interzise înainte de a se urca la volan, el riscă o pedeapsă cuprinsă între 1 și 5 ani de închisoare.

Ce spune mama artistului?

Este cunoscută relația specială pe care Dorian o are cu mama sa, Luminița. Cei doi chiar au participat împreună în cadrul show-ului Asia Express. Conform click.ro, mama artistului este de părere că Dorian va ști să gestioneze situația în care se află. Ea spune că viața merge înainte, iar fiul ei nu se va ascunde, ci va face tot ce este nevoie pentru a-și repara imaginea.